liyaveannesi Bnurd Tüm ihtiyaç listesi yapmıştım aldıkça çizmiştim o listem duruyor. Ama hastane çantası listem yok ☺️ fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum buraya ama deneyeyim
liyaveannesi Bnurd muallimannem Kızlar ben bu listeyi çıkardım aldıkça işaretledim. Banyo malzemeleri, kremleri Muslera marka aldım. Bez olarak yenidoğan, 2-3 numaralardan 210 adet olarak birer paket aldık şimdilik. Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum
Kerimedemir Bnurd 33 +5 deyiz 1 yaşında bı kizim var o uyduğu vakitlerde temizliğe dolap içlerinden başladım yatak odasu yarın biter inşallah tek tek yapmayı planlıyorum öbür haftaya kadar haftayada eksiklerimi tamamlayıp çantamı kapatacam inşallah 🥰
Meryem410 Tazeanne68 bana da oyle diyen oldu ama iyice agirlasinca kimse yardim etmicek yine ben yapicam diye erkenden yaptim herseyini
muallimannem liyaveannesi evet biyerden başlayıp artık almak istiyorum sadece beşiğini aldık bide iki tulumu var 🙈😅 normalde bende çok heyecanlıyım ilk cocugumuz ama maddi durumlardan dolayı gece kaldı biraz hayırlısı artık yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım liste için teşekkür ederim 🥰Hayırlı kandiller herkese🌺