Bnurd Bekledigimmucizemm Allah yardımcınız olsun ama eşiniz destek oluyorsa herşeyi beraber yapmanız çok güzel 💘
Esra_Omer_21 Bnurd benm ikinci buda erkek olunca çok bişey almaya gerek yokda heves işte insan hepsinin ayrı özel olsun istiyor
Uydurbisey 30hafta benim de ben temizliği bitirdim kuyafetleri de yıkadım ütü ve çanta hazırlığı kaldı buzluk hazırlığı da bir kismi bitti
nur34_ Bnurd kuzum zaten her ay dip kose giren biriyim 34 haftadamda halilari yolladim yikamaya koltuklari duvarlari cam kapi dolaplar mutfak yerler ne desen kendim yaptim yardim almadan temizlik yapmayi asiri seven biriyim zor gelmedi bna hic rabbim gucunude verdi cok sukur ben oda oda temizliyip halilari seriyorum o sekil kolay oluyor bana
isum Bnurd 30+6 yım, bende önce ev temizliği yapıp sonra bebek eşyalarına geçmek istiyorum, daha başlamadım hiçbirine, şubatın 15 i gibi temizliğe başlarım diye düşünüyorum, ramazan başlamadan da kıyafetleri yıkar ütüler yerleştiririm nasipse
Tazeanne68 Meryem410 olacak olan doğumda da oluyor her türlü oluyor herkes acele etme acele etme diyor da yapan tek olunca hersey zor geliyor sonraya bırakınca
Tazeanne68 Bnurd benmde 5 nisan görünüyor bende başladım yavaştan şuan eşyalarını utuluyorum dün mutfagimi temizledim haftaya Bi oda diğer hafta Bi oda şeklinde devam etmeyi düşünüyorum çok yoruluyorum çünkü halıları da mart başında yada ortasında gonderecem yedek var da komşunun çocuğu bizden çıkmıyor çok batıyor o yüzden o zamanı bekleyecem batıran kimse yoksa şimdiden hazırla koy ağırlaşıyor zor oluyor şuan ütüyü zorlanarak dinlenerek yapıyorum kaburga batıyor sürekli
Meryem410 Tazeanne68 sonraya biraksin demiyorum ben kendim de erken hazirladim herseyimi sadece temizlik kaldi benim mesela ama canta hazir oda erken degil mi tekrardan cantada kirlensin istemiyorum diye soyledi bisey olmaz en fazla iki hafta dahs bekeleyebilirsin erken oldugunu düşünüyorsan demek istedim
muallimannem liyaveannesi aynı hafta ve gündeyiz ve ben daha hicbirsey almadım 🙈çok mu geç kaldım ya neler aldınız kıyafet kışlık mı yazlik mı bilemiyorum krem vs de almadım hiç listeniz varsa burdan atarsaniz sevinirim 😊
liyaveannesi muallimannem Ayy maşallah ben cesaret edemedim sonlara bırakmaya bir de hevesle sanırım her şeyi karnım büyümeden hallettik ama iyi ki öyle yapmışım şu an çatı ağrımdan yürüyemiyorum uzun süre. Bugün yıkama ütüleme yerleştirmeyi de bitirdim bir tek hastane valizimi hazırlamak kaldı. Bir de kurutma makinesi vardı o yüzden hızlı oldu benim. Kurutma makinen yoksa daha uzun sürer başla bir an önce canım. Listem var tabi atayım tüm aldıklarımı ama nasıl atacağım buradan foto bilmiyorum. Hiçbir şey mi almadın puset mobilya bebek arabası falan
liyaveannesi Bnurd muallimannem Kızlar ben bu listeyi çıkardım aldıkça işaretledim. Banyo malzemeleri, kremleri Muslera marka aldım. Bez olarak yenidoğan, 2-3 numaralardan 210 adet olarak birer paket aldık şimdilik. Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum
Tazeanne68 Meryem410 ha yanlış anlama bende hani benm çevremde de bisey olur çocuğa vs diye acele etme diyorlar ama ben dinlemiyorum yapıyorum yaşadığım yerde doğum anında bjsey olanlar da oldu da ondan dedim yani kirlenme açısından bende sanmıyorum biseu olacağını zaten çekmecede dolapta duruyor
Meryem410 Tazeanne68 bana da oyle diyen oldu ama iyice agirlasinca kimse yardim etmicek yine ben yapicam diye erkenden yaptim herseyini
muallimannem liyaveannesi evet biyerden başlayıp artık almak istiyorum sadece beşiğini aldık bide iki tulumu var 🙈😅 normalde bende çok heyecanlıyım ilk cocugumuz ama maddi durumlardan dolayı gece kaldı biraz hayırlısı artık yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım liste için teşekkür ederim 🥰Hayırlı kandiller herkese🌺
liyaveannesi Bnurd Tüm ihtiyaç listesi yapmıştım aldıkça çizmiştim o listem duruyor. Ama hastane çantası listem yok ☺️ fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum buraya ama deneyeyim