Ebruuugunes ElifKayaAa 39+3 ama hic gelmicek gibi 😂. Bende oglanda Herşey yaptım ama baktım 40+3 dü geldi diye bunda hic öyle birşey yapmadım akışına bıraktım 🤭
ElifKayaAa Ebruuugunes ilki normal miydi peki nasıldı doğumunuz? İnşallah zamanında sağlıkla gelsin 🫶🏼
Aycckbsra Valla Rabbim bebeklerimizi sağ Salim kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 39+1 deyiz duygu iniş çıkışları,etrafın daha şimdiden başlayan lafı sözü derken elimden bu duadan başkası gelmiyor 🤦🏼♀️
Ebruuugunes ElifKayaAa Evet normaldi bir sabah ezanıydı suyum geldi kolay dogum oldu elhamdülillah 40+3 dü dogdu kızımda bakalım aynı yolda ilerliyor
Nursema27 Bende primnoz yağı kapsülünü deniycem canım bayağı faydalı olduğu söyleniyor rahmin yumuşamasına doğum sürecini kolaylaştırmasıyla ilgili
Bussul1 Rabia-0655 bol yürüyüş ve takatınız varsa hamama gıdın sıcak su bana en ıyı gelen sey olmustu.Aksamına dogum yapmıstım🌸
Rabia-0655 Bussul1 sıcak suya sürekli oturuyorum banyomuz küvetli olduğu için aşırı sıcak olunca nefes alamıyorum. Hamamda duramam sanırım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Derinnderinn 36+4 um şuan. Bu anana hurma ahududu çayı olayına şimdi başlasam sorun olur mu ne zaman baslamali
Rabia-0655 Derinnderinn ben 36nın sonlarına doğru başlamıştım hurma yemeye ilişkiye felan şuan 38im hala gelen yok 😂
Selcan3 Rabia-0655 benim ilk gebeliğin ama çevremden duyduklarım ananas ve ananas suyu bol yeşillik hurma ördek yürüyüşü merdiven inip çıkma göğüsleri uyarma perine masajı plates bildiklerim bu kadar
Rabia-0655 Selcan3 hemen hemen herkes aynı şeyleri yazmış bende yapıyorum ama gelen yok şuanlık sancım da yok 😂🤷🏼♀️
Bussul1 Smr28 yok sıcak suu karnıma vurdum masja yaptık belıme karnıma zaten ortamda sıcak haliyle kaslar yumusuyo ve dogum kolaylasıyo benım fıkrımce🙏bır saat de doğum yapmıstım hamama gttıgım gunun gecesı acılmam bıle sancısız ılerlemıstı 5 e kadar🧿 dıyım😂🤍
Smr28 Bussul1 banyoyu hamam gibi yapsam olmaz mı acaba 🤣 gerçi arada yıkanıyorm bilerek sıcak su döküyorm sırtıma
Bussul1 Rabia-0655 bende dayanamam dıtodum 39+5 de gttım 😁herhamgı tansıyon vs bı sıkıntın yoksa bısey olmuyo bı saat kaldım ben yumus yumus oldum bebiş de rahatlamıstır herhalde ki geldı o gun😁
Busbusd1 Bende 36+4 haftalığım geçen hafta doktora gittik bebek doğum pozisyonunu almış dedi bidaha kontrole çağırmadı normal doğumda sıkıntı yok dedi herşey normal dedi bende her gün yürüyorum hurma yemeye başladım ananas yemeye başladım pilates topunada oturuyorum hareketler yapıyorum erken degil dimi
Sarina98 Busbusd1 38 haftadan önce doğurmamaya çalışın, benim oğlum 37+3 doğumluydu, çok fazla nefes sorunu yaşadık. doktorlar erken doğum olduğundan dolayı olduğunu söyledi (yurtdışındayım)