Gulsahgunhan Rabia-0655 gögüslerinizle masaj yapın uyarı verin öyle duymuştum merdiven inip cıkmak bide ördek yürüyüşü diye biliyorum
H1tce2 melikemstf üçüncüye hamileyim sanki ilk hamilelik gibi hiç bilmediğim şeyler duyuyorum 🤭🤭 kız perine masajı ne nasıl yapılır 🙈🙈
ElifKayaAa 40+2 olduk , ahududu yaprağı çayı, hurma, ananas, pilates topu egzersizleri merdiven çıkma her şeyi yapıyorum ama gelmiyooor 🙄
Ebruuugunes ElifKayaAa 39+3 ama hic gelmicek gibi 😂. Bende oglanda Herşey yaptım ama baktım 40+3 dü geldi diye bunda hic öyle birşey yapmadım akışına bıraktım 🤭
Elifshn04 ElifKayaAa merhaba bende bugün 40 hafta ya giriş yaptım yarın gel yatış yapalım dedi kabul etmedim yürüyerek eve geldim benı tutana aşkolsun 😂 squat yaptım ve bu hafta elimden geleni yapacağım 🤲
Ayse4242 Merdiven inip cikiyorum plastes topu ziplama hurma perine masaji iliski sicak suda sguat ahududu yapragi ama gel3n yok ahdhhahaa 39+1 😃
dilek_turkan_14 Ayse4242 kaçıncı haftada başladınız 36+4 deyim erken mi başlasam hurma ve ahudu çayına
Gunes68 Ayse4242 benimle ayni haftadasınız bende 39+1 hepsini yapıyorum henüz birsey yok yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum🥲
Sennur86 Ayse4242 Bizde 39+1 iz ama gelesi yok küçük beyimizin.. Bugün doktor randevumuz vardı, haftaya Cumaya kadar gelmezse sezeryanla almamız gerekecek dedi 😰😰
Ezgikrkl Rabia-0655 Ben dilim ananas ve 6adet hurma yiyordum günlük rahimi yumuşatıyor kolay doğum yaptırıyor merdivenlerden inip çıkın kegel egzersizleri yapın ☺️
Cerenbelis1 Rabia-0655 göğüse uyarı vermek squat yapmak merdiven çıkmak günde 6 tane hurma yemek ve bol bol hareket
Rabia-0655 Cerenbelis1 pilateste hareketler yapıyorum evim 3. Katta merdivende inip çıkıyorum ilişki sıcak duş da deniyorum hurma yiyorum midemi çok yakmaya başladı artık şuanlık gelen giden yok 😂
irem98 40+0 😂 37den beri sancı çekiyorum akşamları. Hamileliğin 4. Ayından beri egzersiz yapıyorum hareketli geçti hamileliğim.36dan itibaren hurma yiyorum ada çayını duydum denedim squat ilişki göğüs ucu uyarımı sütüm bile geldi ama bebişin gelmeye niyeti yok sanki hiç sabrım kalmadı 🫠 duygu değişimleriyle bekliyorum hala
Elifshn04 irem98 aynıyız ve yarına yatış verdi kabul etmedim bır kaç gün bolca yruruyus ve egzersiz yapacağım gerısı Allah Kerim 🥲