FyA Ankara-58 ayyy bişi merak ediyorum bnde normal istiyorum da ama bu dikiş meselesi falan zaten çok korkuyorum bu dikiş vajinanın orya atılıyosa idrar yaparken yanmıyor mu bide sonradan bide dikiş aldırılmaya mı gidiliyor 😰😰😰😰😱😱😱
Nnoktaa Ankara-58 1 lt kaynar suya 1 avuç papatya. Demlensin. Soğuduğunda dikişli bölgeye sıkın. Kantaron yağı da kullanabilirsiniz
nur34_ FyA ilk dogumunsa kesi islemi %99oluyor yani benim kendi doktorum onu soylemisti bende merak edip sormustum birde eriyen iple dikiyorlar yani kendisi dokulup gidiyor tabi bu her hastanede gecerliyse sorablrsn doktoruna canm
Alpsmommm FyA hayır vajinanın gerisine doğru atılıyor ve ilk tuvaletini yaparken yanma oluyor sonra geçiyor dikişlerde eriyen dikiş olarak geçiyor kendiliğinden düşüyor yani bana öyle dediler aldırmaya gitmedim ben
Alpsmommm Ankara-58 doktorum bana her wc den sonra batikon sür demişti bol bol öyle düzeldi benim dikişlerim çok yoktu zaten 2 yada 3 Dü yanlış hatırlamıyorsam
Alpsmommm FyA korkma çünkü ben elim kesilse ağlayan bir insanım canım çok tatlı korkuyordum dikişten ve kesiden asla korktuğum gibi olmadı kesi esnasında hissetmiyorsun zaten dikiş atılırken de uyuşturuyor o bölgeyi