Yassmiinn Arzuanne geçenlerde nişana benzer bişey geldi ama net anlayamadım nişan olup olmadığını tecrübesizlik kötü bişey
Arzuanne Yassmiinn evet maalesef ama ben eğitime gittim genellikle kanama + akıntı yani sümüksü açık pembe , daha koyu ve ya kahve oluyormuş dümdüz kanda eğer direk hastaneye gel demişti hatta benim daha olmadı ben de denilenlere göre değerlendirme yapıyorum
Anneseker Ankara-58 ya ince ince sızlıyor 10 dakikada bir ama uzun sürüyor sonra tekrar sızlıyor karnım dizlerim belim kuyruk sokumum😅
-Defne Erkeekaannesii Dün geceden beri çamaşırımda hep bi ıslaklık vardı. Şüphelendim gittim açılmam artmış o yüzden biraz su gelmiş olabilir ama öyle bi azalma olmadığı için eve gonderdiler
Erkeekaannesii -Defne Benimde öyle yarın doktoruma mesaj atacağım bakalım ne diyecek bende tedirgin oldum
Anneseker Yassmiinn salı günü kontrolüm var çatı muayenesi yapacak 5-15 şubat arası doğum olur demişti ama benden 8 gün önce çok yoğun sümüksü sarı bir akıntı gelmişti
Yassmiinn Anneseker evet benden de öyle akıntı geldi günlerimiz aynı arada bazen hala öyle akıntı görebiliyorum jel gibi minik minik ama o gün baya çoktu