Nazli2_ Kızlar yenidoğan için bebek bezi soruyorum sleppy Molfix sizin tercihiniz ne Prima hariç fiyatı çok yüksek cunku
Semre1407 Nazli2_ arkadaşımın bebeği 4 kilo doğdu 1 numara kullanmış 1 ay kadar eğer 2 numara alırsanız dışına sızdırma yapar 1 numara aldım bende ama sadece 2 paket
Nurmert Nazli2_ bionatural gerçekten çok küçük ama bebeklerimiz de minnak oldukları için kullanılıyor ben sadece 1paket almıştım yeterli geldi diğeri çok büyük gelebilir😌
denizalismom Rgmss henüz doğum yapmadım ama araştırdım bayağı 1 numara en fazla 2 paket kullanılıyormuş
NehirNil Rgmss kaç paket hatırlamıyorum ama kısa sürede 2e geçtik asla sızdırma taşırma falan yapmıyo kesinlikle tavsiye ederim
Zumrut___ Rgmss ben çok kullandım ya şuan kaç paket olduğunu hatırlamıyorum ama bebeğe bağlı o biraz. Yengem çok az kullandı mesela bir numarayı. Ben baya kullandım çünkü bebeğim sürekli kaka yapıyordu :)). Bebeğe bağlı yani o :)
merve_bulut Rgmss kuzum benim bebeğim prematüre o yüzden baya bi kullandık tam hatırlamıyorum yanlış olmasın şimdi
Aysusenn Nazli2_ sleppy naturel aldım indirimden bakalım birer paket aldım yeni doğan ve üç aylık. İlk onu dene beğenmezse prima alırsın ama bez değişikliği olunca bebeklerde pişik oluyor bezden beze değişkenlik gösteriyor
Nazli2_ Havvakc bende sipariş ettim ama pişman oldum iade edecem herkes yeni nesil Molfix tasirma yapıyor pişik yapıyor diyor sarı ıslaklık çizgisinde kalkmış kağıt gibi görünüyor
Nazli2_ NehirNil 210 1 aylık paket 3 kilo üstü bir bebege fazla mı gelir çok küçük kaliplari diyorlar direkt 2 alsam çok fark varmı aralarinda sizce
Havvakc Nazli2_ haydaa … halbuki ben çok kişiden memnunum cevabını aldım.biz yeğenlerimde de molfix kullandık ve çok memnun kaldık. Her bebek farklı bakalım bizimkiler neye nasıl tepki verecek 😊
NehirNil Nazli2_ bence bunu 1 no alın 2. Paketi 2 no alırsınız kalıpları çokta küçük değil benim kızlarımın ikiside 3 kg üzeri doğdular 1 ile başladım
KuzeyinAnnesi10 Nazli2_ 140 tane 1 numara kullandık oğluma 3400 doğdu 15 gün anca kullandım tam almışım kalmadı şükür elimde 2 numara 68 li 1 paket bitirdik 2. Paketeyiz 32 günlük şuan. Bitince büyük ihtimalle 3 e geçmiş olurum.
KayraVeAnnesi_06 Nazli2_ İlk zaman sleepy aldığım için kulllandım pişik yaptı , kötü koku ve taşırma prima , canbebe kullandım şimdi 1 yaşındayız molfix kullanıyorum çok memnunum gece değiştirmiyorum sorun yaşamadık
Gamzeramo Nazli2_ ben bebegime sleepy natural aliyorum hatta eve de stok yaptm bebeğim kuvezde 3 günde bir bez götürüyorum simdilik alerji vs yapmadi bndan snrada sleepy alırım cogu tanidigin memnun
Fadimr Gamzeramo kaç kilo doğdu acaba. Yaa bende sleepy natural alfım bi paket 1 numara. 2-5 kilo arası yazıyor. ama gözüme çok küçük geldi nedense pakette 42 adet var. Tam olur mu bilmiyorum ki Küçük gelmez umarım. En az 3kilo doğsa umarım tam olur
Gunes99 Nazli2_ oğlum 1 yaşın da ilk bezi bimin markası yeni çıkmıştı o zaman şimdi varmı bilmiyorum jenny willy vegan çıkmıştı yeni doğan onu kullanmıştım 1 paket memnun kalmıştım. Bir daha bulamadım onu 1 senedir sleppy ve goon markası karışık kullanıyorum goon dan çok memnunum ❤️