nunusmom Ceydametee bnde ankaradayım bi an fiyatları duyunca istanbuldasnz sanmıstım gerçekten bu fiyatlar hiç normal değil sonumuz hayrolsun 🙄😖
BirAskMasali1323 Ceydametee Bende çiftlikköyde oturuyorum 10.000 kira veriyoruz 350 lirada aidat ödüyoruz
Rabiul BirAskMasali1323 Ceydametee sahibinden hariç kiralar ne durumda kızlar veya satılık istanbul gibi mi Yalova bir kaç daire baktım ama 🤔 istanbuldan taşınma gibi bir düşüncemiz var bakalım hayırlısı
BirAskMasali1323 Rabiul En düşük kira 9.000 10.000 dan başlıyo ilerliyo satılıklarda 1.300.000 den başlıyo
Rabiul BirAskMasali1323 o fiyatlara burda da var ya 😆😆 ama istediğim gibi değil malesef arsa arayışına geçtim şimdi 🥹Esenköy de bir tık uzak kalıyor biliyor musunuz orayı
BirAskMasali1323 Rabiul yok bilmiyorum bende buranın yabancısıyım zaten 7 8 aydır taşınmışız buraya bizde ev almak istiyoruz sürekli arayış içerisindeyiz de en düşük fiyatlardaki evler 1 300.000 1 500.000 onlarda yıkık dökük tamirat isteyen evler bizde öyle bekleyişteyiz şuan işte
Rabiul BirAskMasali1323 evet ya malesef öyle Esenköy de Yalova’ya 30 dk uzaklıkta Yalova gibi merkezi değil ama en azından yakın Çınarcık’tan sonra geliyor fiyatlar daha makul
BirAskMasali1323 Rabiul Benim eşim Altınova da çalışıyo ona çiftlikköy daha rahat oluyo çınarcık ilçesinide eşim sevmiyo esenköyüde bilmiyorum ama bayağı uzak kalıyo iş yerine orası
Rabiul BirAskMasali1323 iş olanakları nasıl peki siz evlenip mi gittiniz yoksa eşinizle başka şehirden mi geldiniz
BirAskMasali1323 Rabiul Ben elazığlıyım eşim bitlisli ben bitlise gelin gittim 1 buçuk sene orada kaynanamlarla altlı üstlü yaşadık sonra eşim evlenmeden öncede yalovada gemide kaynakçı olarak çalışıyodu evlenince bıraktı sonra tekrar karar verdi buraya taşındık işte iş nedeniyle.. iş olanakları var yani çoğu kişi başka şehirden geliyo zaten çalışmaya buraya
SakinaG Esenyurtda sitede oturuyoduk, afganlarla suriyelilerle, temizlik, cop kapidan aliniuor, otopark, acik havuz ve spor salon yuzunden 2 bine cikmisti. Simdi tasindik, site degil, 400 lira
Rabiul BirAskMasali1323 evet ama İstanbul’da 3.5₺ kira veriyorken çıkıp Yalova’da 9 bin tl kira veremem onun yerine ev almak daha mantıklı yada uyguna arsa bulup ev yapılması mantıklı , seneye gelebilirim muhtemelen duruma göre bebiş bi gelsin bakalım
Nisa10 900 tl çöp alınıyor sözde yıkanıyor apartman başka hiç bişey yok bence fazla normal bir apartman çünkü