karaguzelirem_ Ceydametee hımm anladım yok biz kendimize ekstra para almıyoruz sadece aidat ödemiyoruz o kadar toplanan gelirle de binamız yeni olduğu için eksiklerini gideriyor eşim merdiven temizliği gibi ne biliyim kamera sistemi taktıracak mesela kamera gibi otopark düzenlemesi bahçe nin otlarının biçilmesi gibi gibi işlerde kullanıyor ☺️
Polatalemdar karaguzelirem_ merhaba merak ettiğim bişey var apartman yöneticileri maaş alıyor mu birde aidat vermiyorlar galiba
nunusmom Ceydametee bizde agustos da tasındık da 17 den indirdik 15e seneye ne olur Allah bilir 🥲🥴 nerede oturuyordnz siz?
xhbgns Ceydametee Aidata katmıyolardır büyük ihtimalle kış ayında ekstra bizim gibi ısınma ödüyorsunuzdur bizim de siteye bağlı okuma ile ayrı olarak ödüyoruz onlara sizin de tüm bina sabit ısıysa kış aylarında yakılan aylarda yani ona göre herkesten eşit miktarda alıyorlardır
cokbilmismom Ceydametee biliyorum dediğiniz siteyi suan için alının o aidat gerçekten çok saçma geçen ay bir tanıdığımın evine gelmiştim resmen siteye zor girdik çok kötü çevresi arabayı park edecek yer yok yollar devasa çukurlar her yer çamur. Peyzaj bile yok çok kötü 😳 nasıl toplanıp itiraz etmiyor oradaki oturanlar
nunusmom Ceydametee bnde ankaradayım bi an fiyatları duyunca istanbuldasnz sanmıstım gerçekten bu fiyatlar hiç normal değil sonumuz hayrolsun 🙄😖
efef karaguzelirem_ yöneticilerin huzur hakkı var isterseniz talep hakkınız oluyor . Bizim yönetici yanlışım olmasın zamdan sonra 6500 tl huzur hakkı alıyor aidatımız 1065 tl
efef Tek bloklu apartman 650 tlden 1065 tl oldu . Kapalı otopark, iki asansör ,haftada iki kere temizlik . Sabah çöp toplanması . gündüz akşam güvenlik oluyor .
2bebekannesi3542 Ceydametee izmirde asansörü bile olmayan 9 daireli bir binaya 300 ₺ ödüyoruz. 2 ayda bir temizleniyor zillerimiz calısmıyor😂 patlayan merdiven lambalarını eşim değiştiriyor karanlıkta düsmeyelim diye 😂 net rezillik