Hazall23 Hafta ile gelen tatlı isteği. Gebelik öncesinde tatlıyla aram yoktu 22. Haftaya kadar da bu böyle devam etti. Ama özellikle akşamları tatlı şeyler arıyorum artık 🤦🏽♀️😳
Adenala Hazall23 Kuru kayısı incir kurumuş cennet hurması aldım tatlı isteğini bastırıyor ya yoksa gider baklava yerim
Aysnrclk Hazall23 ah ah hele ben akşamları yemekten sonra tatlı istediği gündüzleri mutlaka canım günde iki kere yemek istiyor hatta daha fazla .Bende yiyorum canım çekiyor ne yapayım . Kızım olacak benimde 32/5 haftalığız . Şeker yüklemesi yaptı doktor onda da bir şey çıkmadı reçel falan yiyorum bazen ama kesmiyor ki 🤭🤭😂😂
Elfthh Elif_49 ilk üç ay tiksinip sonra tatlı yiyorsan bence kız benimde.boyle.oldu 😁başlarda ekşi tatlıyı hiç aramadım ama şuan deli gibi her gün canim istiyor
Hazall23 Aysnrclk şekerde bir sorun yoksa ye valla. Ben henüz teste girmedim o yüzden temkinli ilerlemeye çalışıyorum 😂😂
mrv1903 Valla ilk 5 ay canım hiç tatlı istemedi. Normalde daha çok yiyordum. Tamamen kesildi. Sonra biraz biraz yemeye başladım. Son aydayım. Arkadaşlar son ay öyle bir güncelleme geliyor ki🤣🤣🤣🤣 8 aydır yemediğim ne varsa yedim 🤣🤣
Hazall23 mrv1903 bu zamana kadar kilomu güzelce korudum. Bozulsunda istemiyorum. Ay ne yapıcam ben hahahah🙏
Elfthh Hazall23 bende aynısını düşündüm şeker dhaa bakilmadi diyorum şeker çıkmasa bari bu ay tatlıya düştüm resmen 🥹
mrv1903 Hazall23 Bende korumuştum. Ne güzel dikkat ediyorum falan diye övünürken artık tartılmıyorum bile haftaya doğumdan önce öğrenirim 🤣🤣🤣🤣 ay napiyim ya engel olunmuyor🤣
Aysnrclk Hazall23 yok canım evet bende öyle davranıyordum ilk başlarda yiyordum ama dikkatli yiyordum baktım yok yiyorum artık 😂😂
_Tazeanne 16.haftada bir geldi tatlı isteği birdaha kesemiyorum önünü 😢 saldım çayıra 😂😂😂 yiyorum ne yapayım bebe istiyor hahah