Birsen56 Ben gebeliğimin başın dan beri kulanıyorum 1 sorunum yoktu ama drum verdi 30 haftada bırak dedi bıraksammı bilemedim korkuyom ya 1 sorun olursa diye çift yumurta tüp bebek benimkiler
Ebrar042 Birsen56 doktorunuz bırak dediyse bırakın maalesef acil doğum gibi bir durum olursa sıkıntı oluyor kan sulandırıcı tehlikeye atmayın boşuna
Tugba-ikizler elif_ceko aynı haftadayız kiloları ne acaba bnmkinin biri 735 dıgerı 775 acaba az mı diye soruyorum aynı haftada olunca bı soruyum dedım
elif_ceko Birsen56 mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın hayır bende tansiyon sorunu olmadı çok şükür
Elifttk ozlem3134 kese dışında kanama alanım vardı yoğun şekilde yatış yapılmıştı doktor kesmıstı aspırını normale dönene kadar ıcmemıstım
Elifttk ozlem3134 bn kullanıyorum 8 haftamda başladım ama bnım ılk hamılelelıgımde tansıyondan dolayı 34 haftada doğum yapmıştım preaklemsı öyküsü olduğu ıcın vermıstı suan 28 hafta dayım
Gokcesbh2021 ozlem3134 bana 15 16 hafta civarinda vermişti tam hatilamiyorum hiç bi problem yoktu kan akışı icin bebekler daha iyi beslensin diye 32 haftada bıraktım
elif_ceko ozlem3134 kusura bakmayın yeni gördüm benim 26 haftada bebeklerin biri 950 diğer 937 gramdı