Tugba-ikizler ozlem3134 Banada yazdı doktor kullanıyorum herhangi bı sıkıntım yoktu ama yazdı ılk gebelıgımde kullanmadım ama bunda kullanıyorum
Cnsub ozlem3134 33 haftalığım aspirin kullanmıyorum. 18. Haftaya kadar kullandım sonra bıraktırdılar detaylı ultrason normal çıkınca. 32. Hafta da kan sulandırıcı iğne oksapara başlattılar onu kullanıyorum
ozlem3134 Tugba-ikizler tek yumurta ikizi kızlarım olacak inşallah🥰 ama benim doktorum aspirin vermedi yeni öğrendim 16 haftalığım şuan bir sıkıntı olur mu acaba siz kaçıncı haftada başladınız ?
Tugba-ikizler ozlem3134 valla 10 -12 haftalıktı galiba yanlış olmasın tam hatırlamıyorum Bızde 25 haftalık olduk cıft yumurta bır erkek bı kız 🥰
elif_ceko ozlem3134 kusura bakmayın yeni gördüm benim 26 haftada bebeklerin biri 950 diğer 937 gramdı
Ezopi Ben 5.nci haftadan beri oksapar kullanıyorum şuan 14+6 dayız çift yumurta ikizi ama hala lekelenmem devam ediyor o kesilene kadar kullanmaya devam edecekmişim sonra iğneyi kesip aspirine devam ettirecek doktorumuz
Elifttk ozlem3134 kese dışında kanama alanım vardı yoğun şekilde yatış yapılmıştı doktor kesmıstı aspırını normale dönene kadar ıcmemıstım