Ffulya Ankara Etimesgut a life hastane oskar oguten harika bir doktor ilk çocuğumu da oskar hoca da yaptım insallah kısmet olursa ikinci çocuğumuza oskar hoca da dogum yapacağım Eylül de paket almıştım 18 bin TL idi şimdi güncel fiyatını bilmiyorum
S12e28h46 @HappyMom bursa Medicana hastanesi gidiyorum doktor Sevdenur mert Ocak ayında sampo sigorta yaptırdım 9 muayene hakkım ve epidurel iğne içinde bebeğin ilk tahlilleri yatış çıkış doğum 32.675 TL şuan 50 bin sampo sigorta olmuş muayeneler 2250 di galiba :))
mutlubibekleyis Ordu Çakırtepe hastanesi, Bülent bey, 850 muayene ücreti, 16.000 vajinal/sezaryen doğum, +4000 epidural
Cemreece Kırklareli özel tıp merkezi 750 Edirne fakülte prof 400 Doğumu bilmiyorum bizim mecbur sezeryan mecbur fakülte
eylulus Ben muğla fethiyedeyim özel letoon hastanesine gidiyorum muayene 560, doğumu henüz sormadım daha cok uzun bi yol var o kısma😂🙈
Gmmze HappyMom Tekirdağ yaşam hastanesi Şuan normal veya sezaryen doğum fark etmiyormus aynı para 17 bin TL Mayıs ayında zam gelecekmiş Önden doğum paketi veya doğum satın alımı yok Doktor. Muayene ücreti 1700 TL
Sevgikelebegi777 Bu fiyatları görünce baya şaşırdım . Ataşehir Acıbadem 90.000 tl istiyor normal doğum için :( doktor muayenesi 5.600 tl :(