Hyt777 İstanbul Silivri Anadolu Hastanesi Muayene 900 tl Doğum (sezaryen - normal fark yok ) 25.000 tl Nst 160 tl
frdsyma İstanbul Kozyatağı Central hospital de Figen temelli akın doktorum , muayene 1150 normal doğum 25 bin sezeryan 35 bin isteğe bağlı sezeryan 45 bin epidural ve spinal için +5 bin alıyorlar
Canselkarli HappyMom Edirne özel trakya hastanesine gidiyorum dr Yasemin Reyhancan çok memnunum çok tatlı bi kadın çok ilgili edirnede olanlara tavsiye ederim muayene ücreti 615 tl veriyorum.
Tugba_- HappyMom İzmir’de Doktorum Mehmet Sait Yücebilgin’e özel muayenehanesine gidiyorum.Muayene ücreti ay da 1400 ödüyorum.Doğum ücreti de doktorum özel çınarlı hastanesi ile anlaşmalıymış orda yapıcam 15 bin Tl kendi doktorum 15 bin TL de hastane alıcak 30 bin ödeyeceğiz
Nasihat HappyMom Şanlıurfa özel Academia hastanesi 400 TL muayene ücreti Doğum fiyatları normal doğum 10 bin Sezeryan ise 15 bin Bence herkes Urfa’ya gelsin 😂
Hgulsen3 Özel izan sağlık hastanesi Milas bodrum Süleyman coşkun Muayene 865 Doğum ücreti hakkında bilgisi olan varmi
edaby Gültepe avicenna hastanesi ssklı muane 800 tl zorunlu sezeryan 20 bin. … ssksiz muane 900 sezeryan 26
Senem85 Ben ikisinede gidiyorum Sultanbeyli devlet hastanesi ve özel saygı hastanesi .ikisindende çok memnunum ☺️biri bedava biri 870 tl
Gizem9191 Parsatlas aaaaa ben de ben deeee 🌸🥹 hayatımın doktoru resmen 🥰 sizle de belki karşılaşmışızdır ☺️😍
merveoflu HappyMom İstanbul Avrupa yakası Özel Levent hastanesi tekin hoca 1350 muayene/ Özel Başarı hastanesi selime hoca 1000 muayene/ Gültepe Avicenna 800 muayene . 🌸