Pelnztrk Ebrumilaaaaa kesinlikle. Zeynep Elmalı doktorumun adı geçen sene ben tavsiye üzerine gitmiştim oraya yakın arkadaşım onda doğum yaptı, geçen sene tabi kürtaj olmuştum bu senede tekrar gidiyorum 2. Gebeliğim olarak hastanede iyi doktor da :)
Evalynn Smyydlgcc merhaba doktorunuzdan memnun musunuz . Bursadayım bende normal doğum olacak nasipse . Şehir hastanesi istemiyorum. Özelde çok para istiyor. Kafam karışık
Smyydlgcc Evalynn Doç. Dr. Kiper Aslan. Çok memnunum. Çok anlayışlı, kibar ve bilgili bir dr. 3 gebelik kaybım vardı Kiper Hocayla beraber evladım dünyaya geldi çok şükür. Ben de normal doğum diye girdim doğumhaneye, sezaryen gerekirse kendi giriyor operasyona, kendisi ilgilenmek istiyor özellikle..
cewriye M-g2118 ben koşuyolunda evrim hocaya gidiyorum evet memnunum çok samimi bir doktor ama hastane çok eski ve ufaktı orada doğum yapmak istemedim odaları falan çok kötüydü. Acıbadem Medipol oraya çok yakın yeni ve çok güzel bir hastane doktor doğuma oraya da geliyor. Fiyatları koşuyoluna göre pahalı ama imkanınız varsa oraya gidebilirsiniz. O hastanenin doktorları da çok iyi bu arada Harika hanım var arkadaşım ona gidiyor o da çok memnun doktorundan.
cewriye Ozgesekeer sizin doktorunuz kim acaba ? Birde daha önce birisi Ümraniye Medipol için aynı şeyi yazmıştı. Oradaki doğumları Acıbadem’e yönlendirmişlerdi tadilat mı ne varmış ama fiyat olarak ümraniyede ki fiyattan faydalanmıştı. Öyle bir şey yapsınlar en azından yada indirim vs. Acıbadem medipol gerçekten çok güzel bir hastane ama pahalı diğerlerine göre.
Ozgesekeer cewriye ben zühal çelebiye gidiyorum. Ümraniye medipolü de aradım onlarda tadilatta dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum Yoğun bakım gereksiniminde önce medipol içerisinde müsaitlik var ise sevk ettiklerini söylediler bu bağcılardaki medipol de olabilir.Ben zorunlu sezeryan olacağımdan ben başka hastanede bebeğim başka hastanede olma ihtimali bile zor.İnş allahın izni ile gerek kalmayacak ama her ihtimali düşünmek lazım o yüzden bu seçeneği de eledim.
Nry_zhr Beylikdüzü Nihan Tosun,kendi kliniği,muayene 3000 tl,Doğumu ya medicana ya da birunide anlaşmalı yaptırıyor,henüz karar vermiş deilim hastaneyi…
mimikralicesi Ahgy birşey sormak istiyorum o hastanenin genel fiyatı mı bu yoksa sizinki profesör diye mi ?
myavocado Iremyl ayrıntılı ultrason için benim livdeki doktorum dışarıda özel bir hocanın kliniğine yönlendirmişti, perinatolojiye. Prof. Dr. Nuri danışman’a gittim, tabi baya zaman oldu 8 -9 ay önce 3.500tl idi güncel fiyatı artmış mıdır bilmiyorum
Sumeyye_e Edayldz hangi doktor bu fiyat acaba nehir bayram orda 1200 muayene 42 binde doğumdu en son bildiğim kadarıyla
Nehaber gizemyil iki doktor için de çoğunlukla iyi yorumlar duydum. Ben Ayşe hanıma gidiyorum normal doğum yapacağım inşallah . Didem hanım için daha çok yorum okudum ama genel olarak 1 kötü yorum dışında 10-15 kişiden iyi yorum dinledim
cewriye Ozgesekeer herhangi bir risk durumu var mı önceden size söylenen, erken doğum veya bir rahatsızlık gibi. Kötü düşünmeyin Allah’ın izni ile sağlıkla çıkarsınız inşallah. Devlet hastaneleri de yoğun bakımları dolu olduğunda özel hastenelere sevk ediyor o nedenle neresi boş bilemeyiz.
cewriye M-g2118 evet o hastanenin fiyat politikası ve doğum paket içeriği farklı. Koşuyolu 35-45 arası ise Acıbadem bölge de 65-75 arası özel sigorta, sgk ve sigortasızlar için fiyatlar değişiyor. Acıbadem de paket içeriği daha geniş; anestezi , bebek kontrolleri , emzirme danışmanlığı dahil. Koşuyolunda bunlar ekstraya giriyor diye hatırlıyorum.
Gizem9191 M3007 ayyyy maşallah siz yolu bitirmişsiniz 🥹🥰 inşallah siz de sağlıkla, mutlulukla , kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🥹😍 biz daha başındayız sayılır, yarın 10. Haftaya giriş yapıyoruzzz 🥹🥹🤍
Smcinar Mrvtrk gözünüz aydın sağlıkla büyüsün miniginiz inşallah ewet paket almak istedim oda bahçeşehir şubede yokmuş ben 12 haftalığım doğum yapana kadar 100bin olcak heralde 🥴 Deniz hanıma gidiyorum simdilik memnunum siz hastaneden memnun kaldinizmi ve doktorunuz kimdi
Mrvtrk Smcinar amin teşekkür ederim darısı size inşallah🙏🏻 umarım olmaz ama 70i geçer sanırım. Çok sık zam geliyor. Ben çok memnun kaldım hemşireler çok ilgiliydi doğumum çok güzel geçti çabuk ayaklandım doktorum yusuf başkırandı. Her şey çok güzeldi🥰 darısı siz dahil tüm hamişlere🙏🏻❤️ istinyeye yakın mı oturuyorsunuz
Smcinar busraytc bende deniz hanıma gidiyorum daha yolun basindayiz 12. Haftadayim siz memnunmusunuz doktordan
busraytc Smcinar biz çok memnunuz 32. Haftamızdayız sona yaklaştık sayılır çok pozitif bi doktor sorunlu bi hamileliğim de olmadı çok şükür ama enerjisini seviyorum ben