Gokcegkc Tazeanne23_ hazardağlı kavşağında kendi kliniği var doğu Anadolu hastanesi ile anlaşmalı işlemleri orada yapıyor
cewriye Ozgesekeer merhaba Çamlıca hisarda da yenidoğan yoğun bakımı yok bilginiz olsun. Doktorunuzdan memnunsanız Koşuyolu medipoldeki doktorunuz ile görüşün bazıları Acıbadem Medipole gelip orada doğuma alıyorlar sizi biz öyle yapacağız.
Ozgesekeer cewriye ben o şokla soramadım açıkcası pazartesi soracağım en mantıklısı bu olur acıbadem medipolü de aramıştım yoğun bakımları aktif ve açıkmış.Teşekkür ederim
cewriye M-g2118 ben koşuyolunda evrim hocaya gidiyorum evet memnunum çok samimi bir doktor ama hastane çok eski ve ufaktı orada doğum yapmak istemedim odaları falan çok kötüydü. Acıbadem Medipol oraya çok yakın yeni ve çok güzel bir hastane doktor doğuma oraya da geliyor. Fiyatları koşuyoluna göre pahalı ama imkanınız varsa oraya gidebilirsiniz. O hastanenin doktorları da çok iyi bu arada Harika hanım var arkadaşım ona gidiyor o da çok memnun doktorundan.
cewriye Ozgesekeer sizin doktorunuz kim acaba ? Birde daha önce birisi Ümraniye Medipol için aynı şeyi yazmıştı. Oradaki doğumları Acıbadem’e yönlendirmişlerdi tadilat mı ne varmış ama fiyat olarak ümraniyede ki fiyattan faydalanmıştı. Öyle bir şey yapsınlar en azından yada indirim vs. Acıbadem medipol gerçekten çok güzel bir hastane ama pahalı diğerlerine göre.
Ozgesekeer M-g2118 maalesef duyunca bana da kal geldi .Kimsenin inş bu sefer benimde ihtiyacım olmasın tabi ama ilk çocuğum 1 hafta kaldı enfeksiyondan ve o hastanenin çok iyi bir bebek yoğun bakım dr vardı
Evalynn fatmaarikin1 bende Esentepe ye gidiyorum Gönül Hanım doktorum :) 1000 lira sanırım muayene ücreti . Doğum ücretini bilmiyorum benim muhtemel doğum şubat olduğu için yılbaşından sonra fiyatlar değişir. Sizin doğum ne zaman görünüyor
Pelnztrk Ebrumilaaaaa kesinlikle. Zeynep Elmalı doktorumun adı geçen sene ben tavsiye üzerine gitmiştim oraya yakın arkadaşım onda doğum yaptı, geçen sene tabi kürtaj olmuştum bu senede tekrar gidiyorum 2. Gebeliğim olarak hastanede iyi doktor da :)
Evalynn Smyydlgcc merhaba doktorunuzdan memnun musunuz . Bursadayım bende normal doğum olacak nasipse . Şehir hastanesi istemiyorum. Özelde çok para istiyor. Kafam karışık
Smyydlgcc Evalynn Doç. Dr. Kiper Aslan. Çok memnunum. Çok anlayışlı, kibar ve bilgili bir dr. 3 gebelik kaybım vardı Kiper Hocayla beraber evladım dünyaya geldi çok şükür. Ben de normal doğum diye girdim doğumhaneye, sezaryen gerekirse kendi giriyor operasyona, kendisi ilgilenmek istiyor özellikle..
Ozgesekeer cewriye ben zühal çelebiye gidiyorum. Ümraniye medipolü de aradım onlarda tadilatta dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum Yoğun bakım gereksiniminde önce medipol içerisinde müsaitlik var ise sevk ettiklerini söylediler bu bağcılardaki medipol de olabilir.Ben zorunlu sezeryan olacağımdan ben başka hastanede bebeğim başka hastanede olma ihtimali bile zor.İnş allahın izni ile gerek kalmayacak ama her ihtimali düşünmek lazım o yüzden bu seçeneği de eledim.
Nry_zhr Beylikdüzü Nihan Tosun,kendi kliniği,muayene 3000 tl,Doğumu ya medicana ya da birunide anlaşmalı yaptırıyor,henüz karar vermiş deilim hastaneyi…
mimikralicesi Ahgy birşey sormak istiyorum o hastanenin genel fiyatı mı bu yoksa sizinki profesör diye mi ?
myavocado Iremyl ayrıntılı ultrason için benim livdeki doktorum dışarıda özel bir hocanın kliniğine yönlendirmişti, perinatolojiye. Prof. Dr. Nuri danışman’a gittim, tabi baya zaman oldu 8 -9 ay önce 3.500tl idi güncel fiyatı artmış mıdır bilmiyorum
Sumeyye_e Edayldz hangi doktor bu fiyat acaba nehir bayram orda 1200 muayene 42 binde doğumdu en son bildiğim kadarıyla