Ezgiakaycaba HappyMom HappyMom Özel Etik Life Tıp Merkezi. Muayene 510. Doğum ücreti epiduralli 1350 vereceğim
Aysenurrrrbgccc HappyMom Konya Özel Medova hastanesi Oyak indirimi muayene 725 tl doğum ücretin de indirim olmuyor 20 bin
Feras23 Pendik medipol muayne 760tl dogum en son sezeryan 16bin tl demislerdi güncel bilmiyorum ama zamlandi yeni yilda
Mrsselvinaz HappyMom Ankara Medicalpark: muayene ücreti:1875 (sgk anlaşmalı) Doğum paketi 45.000 tl Memnunum doğum paketi aldım.Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
sdiniguzel HappyMom Adana Güzelyalı Hastanesine gidiyorum güncel muayene ücreti 1.000 TL sendikalı olduğumu söyleyince indirim oluyor. Doğum ücreti ise 25.000 TL şuan haziran ayında doğum olacak değişiklik olabilir daha sonrası için.
ilayda8 İstanbul pendik kurtköy tüm muayeneler testler tahlil 3lü test vs ve doğum dahil doğum paketi 28.000 verdik. Doktorumuz ünal bey. Çok memnunum
TheLittleMermaid İstanbul Kozyatağı Central Hospital’de doktorum Ayça hanım güncel muayene ücreti 1150 tl doktorum çok ilgili güler yüzlü istediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum ödediğim parayı sonuna kadar hakediyor
Hamisbayan Mardin park hastanesi muayene 500 tl indirimli doğumu mersinde city hospital de yapacağım muayene 520 indirimli doğum güncel fiyatı şuan bilmiyorum 15-20 arası vardır
S17 Çerkezköy Optimed hastanesi muayene 595 tl den 745 tl ye çıktı. Ben zorunlu sezeryan olacağım için onu sordum 18.000 fiyat verdiler.
Sermec27 Samsun Medicana Hastahanesi muayene ücreti 1100 doğum 22.500 diye biliyorum ama ben sompo sigorta yaptırdım 9 muayene hakkı ve doğum 27.500 verdim