Uydurbisey Kızlar cıvıl mağazasına da gittim bugün internet indirimleri mağazada da var mağazada daha uygun olanlar da vardı.birtek garanti bankasina peşin fiyatina taksit varmış
yamanagihan Amazon da lansinoh elektrikli göğüs pompası daha uygun. Hepsi burada, n11 ve Trendyola göre
Mrsselvinaz HappyMom Migros’ta çatlak önleyici bio-oil ürünlerinde indirim var.Bakmanızı tavsiye ederim
Sedbng Babymallda oyuncaklı babybjörn ana kucağını 7100 liraya aldık. Sitesinden daha ucuz. Düşünen varsa değerlendirsin heryerde 9599 lira
Selenkaa Ebebek sebamed ve baby me ürünlerinde indirim var kızlar ben az önce tüm ihtiyaçlarımı aldım çok iyi geldi fiyatı
sedassert E bebek joie bebek arabalarından %39 indirim var lx travel modeli pusetle beraber 4900 e aldım
Zeynepkrkytlli HappyMom DeFacto bebek coraplarimda iki al iki bedava kampanyası varmış toplam 15 tane çorabı 150ye aldık hepsi de çok güzel Ayrıca rossmanda da çok uygun fiyatlar
Neslika Weewell wtd105 Dijital çubuk Ateşölçer Hepsiburada Ebebek satıcısında ₺189.99 (Bir ay önce civilden 250′ye almıştım)
Kubra-00 Babyjem mama (banyo) oturağı ve minderini N11′den kuponla 480 tl ye aldım..( minderleri normalde daha pahalı )
yamanagihan Kızlar amozonda bionatural 3 num 56 adet bez 174 TL Hepsi burada da bionatural 2 num 68 adet bez normali 269 indirimli fiyatı 228 TL ve eger hepsi pay varsa onunla 219 TL’ye düşüyor. Ben şimdi aldım