HappyMom Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşabilirsiniz. 🛍️ En çok tercih edilen kampanyalı ürünler: Bebek Bezleri https://ty.gl/cbhq93t9zv Islak Mendil https://ty.gl/e5m8ie01a4
bahocum HappyMom umay bebek’in kendi sitesinde reflü yataklarında indirim var almak isteyenlere duyurulur ❤️ sabah aldım paketlemişler bile şaşırdım
Mrsselvinaz HappyMom Migros’ta çatlak önleyici bio-oil ürünlerinde indirim var.Bakmanızı tavsiye ederim
bebisliozlem Kızlar civilde 1-11 Şubat arası süper indirimler var. Bebek şampuanı,deterjan,ıslak mendil,bebek bezi vs alacağım için bakmıştım, fiyatlar baya iyiydi 🙏
nunusmom Koton, LCW outletlerde bebek giyim bayaaa uygun 70-150₺ arası şardonlu sweatshirt eşofman altı vs var. Yenidoğan takımlar hastane çıkışları 150-300 arası 100% pamuk ürünler. 😇
Ayax Amazon’da Xiaomi Mijia Termometre (Bluetooth bağlantılı/ geçmiş bilgili) 180 TL (satıcı: vip trend)
Suhiss Beylikduzu ebebek outlete gittim 50₺ye (tulum badi sapka) uclu takim aldim şok oldum cok uyguna badiler aldim her aydan 5er 6sar adet. Tavsiye ederim yakın olanlara. Ebebekte de su an baya indirim var bir de hepsiburada uzerinden ebebek ve defactoya bakin ck iyi indirimler oluyor
nunusmom English Home bebek ürünlerinde (havlulsr nevresimler battaniyeler yorgan yastıklsr vb.) %50+20 indirim var bebek ve çocuk odasına kullanabileceğinz gzl halılsr da mevcut uygun fiyatlı 😇
bebisliozlem Kızlar e-bebek’te %29 indirim var. Mağaza daha uygun geldi bana, ihtiyacı olanlar özellikle bebek kıyafetlerine baksın derim 🫠🐣
candyyy Ebebekte korbell çöp kovasında %29 indirim var, almayı düşünen varsa değerlendirsin bence 496₺ aldım
Uydurbisey LCWnin mağazalarında kırmızı etiketli ürünlerde epey indirim var.Ben yılbaşı temalı çocuk tulumunu 320ye aldım sezonunda 500kusurdu bir de 200tlye kışlık alt üst takım aldım(kalın)
Anneeadayi3 Kızlar bebek bezi için olan çöp kovaları var beyaz kilitlenebilir bilenler vardır muhakkak koku sizdirmayan e bebekte çok güzel bir fiyata normalde fiyatı 1000 lira falanken e bebekte 400 bir bakın isterseniz