Rozalii-67 Hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruldum bugün menümde Fırında köfte patates Pilav Cacık Olucak yarın için şimdiden fikirleri alabilirim😍 sizler neler yaptınız ?😂💕
Derinnmom Rozalii-67 hamurunu muhteşem yaptığım ıspanaklı börek var yemekte 😍😍(kendimi de öveyim sjdjkdmd)
Guluzar06 Rozalii-67 bulgur pilavı et kavurma yoğurtlu makarna şehriye çorbası salata dünden kalan patates yemeği 💕
umena Rozalii-67 Bol soğanlı sacda dana ciğeri Hazır lavaş İç pilav (ciğerin yanına sadece bunu yakıstırıyorum) Yoğurt ☺️💖
Rozalii-67 Derinnmom aayy acaba bugün kızımla sizde yesek olurmuu 😍😂 ellerinize sağlık şimdiden afiyet olsun 💕
Rozalii-67 Derinnmom keşkee gelebilseydim davetsiz misafir olarak kapınızda olurdumm bayılırım ıspanaklı böreğe 😂😍
Rozalii-67 gokyuzununogrencisii acaba bende yarın sulu patates mi yapsam vallahi yeter sabah namazinda düşünüyorum artk ne yapacağımı 😂
skrbsrl Rozalii-67 ezogelin corba, tavuk sote, yanında pirinç pilavi iyi olurdu ama hiç yapacak halim yok😆 Yoğurt ve turşu çıkartırım yeter diye dusunuyorum. Anacim yemeğe cagirdi ama kocam gitmek istemedi, o yüzden pilavsiz kalsın 😆
Rozalii-67 skrbsrl benimde menüm belli ama daha hiç biri ortada yok 😂 o kadar halsizim ki mecbur artık kalkıp bir yerden başlamam lazım sanırım 😂