momshe Busraaslan0 4moms 🌸 biz çok memnunuz. Hem gaz çıkarması açısından yardımcı oluyor, rahatlatıyor hem de güzel vakit geçiriyor. Üzerinde uyuyor. Hareket çeşitleri ve hız ayarlarının olması çok güzel
Ebrunn_trn Busraaslan0 sana tavsiyem normal al ek gıda zamindada yardımcı oluyor birde heryere götürebiliyorsun öbüru 6wydan sonra küçük geliyor
Busraaslan0 Ebrunn_trn Özelliklerini okuduğum zaman 0-3 yaş 15 kilo yazıyor bilmiyorum 3 yaşında bi çocuk durmaz gibi de anlamadım
Ebrunn_trn Busraaslan0 valla benim için para önemli değil dersen al ama yok bütçem kısıtlı dersen normal al çünkü bebekler birde alıştıkları şeyleri istiyor elektrik li heryere tasiyamazsin normal heryere goturursun biz biryere gidince hemen ya imiza alıyoruz
Busraaslan0 Ebrunn_trn Para önemli değil ilk bebeğim birde kız 😁 biraz şımartıcam ben küçükken hiçbir şeyim yoktu ama kızımın olsun istiyorum 🥹🥹
Waffleveliyaninannesi Busraaslan0 tasarım kalite ve özellikleriydi benim önceliğim o yüzden bunu seçtim hiç pişman değilim valla 😄
Yorgunanneee21 Busraaslan0 Bende var gereksiz yer kaplıyor taşınması zor ve kullanışsız bebeğim hiç kullanmadım desem yeridir. En iyisi elektriksiz kendi kendini sallayabileceği tarzda olanlar