Mercan_35 ssahin22 hiç belli olmaz bakalım doktorda ne olacak durumlar. Ha olmazsada sağlık olsun önümüzdeki ay denersiniz 👍🙏
_yeni1tazeanne_ ssahin22 olsun canım sorun değil sen iyi haberler alında benim için önemli olanı bu 🤗
ssahin22 _yeni1tazeanne_ uygulamanın birine göre reglme 3 gün var diğerine göre 8 gün var. Duphaston da kullandım ya ama işte bebek yoksa 14 ya da 15. gün regl oluyorsun diyolar ama olmadım
_yeni1tazeanne_ ssahin22 İnşaallah vardır o zaman geç döllenme de olmuş olabilir belli olmaz kimilerinin ta kaç gün sonra belli oluyor Rabbim in hikmeti hemen ümitsizlik yapma kendini strese sokma
ssahin22 Beyzaanr 16. gün ver garanti olsun bence benim yarın 16. günüm doktor kendi çağırmıştı zaten
ssahin22 Beyzaanr veririm canım ama doktor akşam 6 gibi arayıp konuşuyor sonuçka ilgili akşama anca belli olur yani
Beyzaanr ssahin22 canım uzulme demek asla yuregini ferahlatmiyor biliyorum bu ay cok umut ettik bekledik nasip diyelim ikimizde insallah diger ay mujdeli haber aliriz doktor bundan sonraki adimda ne yapacagini soyledi mi