noble1 Olsa 15.günde çıkardı diye düşünüyorum, umarım bu ay istediğin sonucu alırsın❣️ Yine klomen kullanacaksın değil mi? bende ilk kez kullanıyorum bu ay seni pozitif görmek beni çok motive edecekti, kısmet🌹
ssahin22 noble1 Bilmiyorum ki yaa doktor kontrolüm yarın bir beta hcg bakıcak ona göre bakalım ne diycek tekrar dener belki klomen+çatlatma iğnesi bilemiyorum ne diyeceğini 🤷🏻♀️
ssahin22 Minnakbiri Regl de olmadım bebek yoksa 14.-15. gün regl olunuyormuş duphaston kullanıyorum ya
Minnakbiri ssahin22 belki vardır benim bi pozitif çıktı ertesi gün yaptım negatif gibiydi 20 dk sonra çıkmıştı yani çizgi hemen çıkması gerekirken.Sinirlendim gidip kan verdim 48 çıktı.Tekrar salıyı bekliyorum inşallah siz de güzel haberler alırsınız.Olmazsa da nasip en azından siz elinizden geleni yapıyosunuz gerisi Allahın takdiri 🌺
ssahin22 Minnakbiri Aynen öyle bakalım yarın kesin sonuç alırım olmazsa tekrar deneriz ne yapalım 💕 Sizinde olması gerektiği gibi artmıştır inşallah 🙏🏻
ssahin22 _yeni1tazeanne_ Hayır canım bat 12 şubat ama duphaston kullandım bu süreçte bebek yoksa erken de sökülebilir normalde gebelik yoksa 14-15. gün regl olunuyormuş ama ben olmadım
_yeni1tazeanne_ ssahin22 daha çok erken hemen umutsuzluğa kapılma demiştim ya günüme 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı üç gün kala öğrenmiştim kanla senin de kanda çıksr inşaallah yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin 🤲
Mercan_35 ssahin22 hiç belli olmaz bakalım doktorda ne olacak durumlar. Ha olmazsada sağlık olsun önümüzdeki ay denersiniz 👍🙏
Cicek_ Allahtan ümit kesilmez, testler yanıltabiliyor. İnşAllah test yanlıştır. İyi haberler alman dileğiyle 💕
_yeni1tazeanne_ ssahin22 olsun canım sorun değil sen iyi haberler alında benim için önemli olanı bu 🤗