hicimm Ebrufarid yok canım zararı olmaz hem çok faydası var gebeler için 😊 afiyet olsun 🤭 kansızlık için bebeğin beyin gelişimi için daha sayamadığım çok faydası var
Fulisko Ben sert avakado alıyorum 1 hafta evde yumuşamaaını bekledikten sonra ikiye kesip yarım olan kısmını ezip biraz da limon sıkıp tüketiylrım çok ta güzel oluyor.ilk aldığımda ben de sert yemeğe çalışmıştım çok kötüydü meğerse yanlış yemişim şimdi bayıla bayıla yiyorum🤣🤣🤣
Rukiyecndr Fulisko yaaa bende bugün denedim heyecanla İnan’ın ki şuan migdeme oturmuş durumda nasıl birseydı o 😅😅🤭
Elaylama Rukiyecndr püre halina getirip limon sıkarak tüketebilirsiniz. ya da püre haline getirip üzerine çırpılmış yumurtalı omlet yapabilirsiniz. Salata yapıp içine dilimleyebilir ve bol nar ekşisi döküp yiyebilirsiniz.
Bilinmeyen34 Rukiyecndr Ben limon sıkıp yiyorum ama sarımsaklı yoğurtla da güzel oluyor.ama enn güzeli yarim muz ceviz tarçın ve az balla valla yapilan👍🥑🍌🍯
aysenily Rukiyecndr ben direk yemeden bal ile karıştırdım ezip yüzüme maske olarak sürüyorum bebek gibi yapıyor yüzümü buda bi alternatif 😂
Scarlett Bizde yumuşamış avakadoyu ezip bal ve sütle karıştırıyoruz öyle tüketiyoruz. Böylede deniyebilirsiniz çok güzel oluyor
Merveee1 Rukiyecndr canım bir tarif ve avakado Muz Süt Bal Bunlar makinadan geçiyor ama adını unuttum içilecek kıvama gelmesi lazım çok güzel oluyor birde salatalara koyabilirsin limon nar ekşisi tuz tatlanır zaten
Sarelle Bende en çok limon ve tuzla seviyorum. Muzla birlikte edince de güzel oluyor birde sarımsaklı yoğurtla beraber ezip karıştırınca da nefis oluyor yemeklerin yanında falan 😍
Yalinn8 Rukiyecndr iyice ezip tuz limon en sevdigim, bazen muz+avakadoyu eziyorum bazen de salatanin icine dogruyorum, 2 gune 1 mutlaka yiyorum
Essraa2 Rukiyecndr ben muz bal ceviz birde iki tane hurmayı kesip eziyorum koyuyorum çokta güzel oluyor ✌️😌
Batuska Püre haline getirip elma püresiylede karıştırıyorum biraz bal biraz ceviz rendesi ama ben yine yemiyorum çocuklara yani bu tarif
Edugumoglu Ben avokadoyu alıp olgunlaşmasını bekliyorum sapını koparttiginizda sarı ise olgunlaşmamış olur ve parmağınızla bastırınca çok yumusak olmali icine badem salatalik dogruyorum limon ve tuz ile yiyiyorum hafta 1 yada 2 bu şekilde yiyoruz gayet lezzetli oluyor
Selinpol Rukiyecndr olgun olarak alıp eziyorum ekmeğe sürüyorum kaşarlı tost yapıp onun içine sürüyorum çok güzel oluyor 😊👍