Rukiyecndr Herkese hayırlı akşamlar✋ Avakadonun faydalarını okudum da bügün gerçekten çok tüketmek istedim hem bebek için hem kendim için büyük bir hevesle aldırdım ama tadına bakınca hayal kırıklığı yaşadım.Açıkçası adlandırdığım bir tadı yok.Avakadoyu nasıl tüketebilirim neyle tadlandırırım nolur tüketen varsa yardımcı olabilir mi?💕 Kısacası faydaları; -bacak kramplarını azaltır -kabızlıgı önler -kalp damar -bebek beyin gelişimini destekler -Vitamin doludur Avakado, sağlıklı bir gebelik ve bebek için gerekli olan C, E, K, B1, B2 ve B6 vitaminlerini içerir. Bunun gibi daha çok fazla faydaları var ve ben çok tüketmek istiyorum..
OgretmenEva Rukiyecndr limon sıkıp yiyebilirsiniz Ezip lor peyniri ve ceviz ekleyip kahvaltılarda ezme gibi yiyebilirsiniz Her ikisi de çok güzel oluyor
Deletedmom0018 Rukiyecndr olgunlaşmış yumuşak bir avokado alın işin püf noktası bu. Kabuğunu soyduktan sonra iyice ezin içine zeytinyağı ve sarımsak ekleyin ezme gibi oluyor ekmeğe sürüp yiyebilirsiniz çok lezzetli.
Mia88 Bende çok hoşlanmıyorum ancak sağlıklı olduğu için tüketiyorum kendim için yenilebilinir tarifini vereyim ; avakadoyu eziyorum püre haline getirip sarımsak zeytinyagı tuz ve limonla karıştırıyorum.sarımsak ve limon olmayan tadını güzelleştiriyor umarım yardımcı olabilmişimdir ☺️
Zehrazara0765 Avokadolu iyice ezip püre haline getirin Sonra içine bi tane küçük baş sarımsak ezip koyun en son tuz limon ve biraz karabiber ekleyip karıştırın ekmeğin üstüne sürüp afiyetle yiyin
Melomeltem Ben bir kez aldım sanıyordum ki eksi mayhos bir şey hiç tadı tuzu yok beğenmedim ben ya yiyemedim de
Mhtpgnby Rukiyecndr Benim kardeşim çok tüketiyor geçen bende aldım avakado biraz yumuşasın öyle ye dedi bende bekliyorum yumuşamasını😀 limon sıkabilirsin dedi oda
KlncA Rukiyecndr ben en çok avakadoyu ezip içine bol limon ve biraz tuzla püre halini sevdim. özellikle kızarmış ekmek üzerine yanında çay ve peynirle çok güzel gidiyo bence kahvaltıda
Momofthemert Ben sade haline bile bayılıyorum ama püf noktası olgunlaşmış olması yumuşak binkıvamda olmalı kabuğu kolay soyuluyo zaten o zaman ben elma dilim kesip limonlayıp yiyorum bayılıyorum zaten 😍😍
Slndnz Tuz limon karabiber ekleyip tüketebilirsiniz tadına alışana kadar. Alıştıktan sonra hiçbir şey olmadan da çok güzel yeniyor. Ben en çok keçi peyniriyle yemeyi seviyorum.
Slndnz Rukiyecndr Tuz limon karabiber ekleyip tüketebilirsiniz tadına alışana kadar. Alıştıktan sonra hiçbir şey olmadan da çok güzel yeniyor. Ben en çok keçi peyniriyle yemeyi seviyorum.
Alyaras Rukiyecndr çok çok faydası var haftada2mutlaka tüketiyorum bende bebeğin boyunu uzattığınızda söylüyorlar☺️ Dilimle biraz tuz karabiber ve limonla mükemmel ara öğün oluyor genelde sert satılıyor birkaç gün meyvaların yanındadurduğunda yumuşuyor 👍🏻Afiyet olsun✌🏻
hicimm Yumuşak avakado almalısınız. Ben avakado yu ezip ekmeğe sürüp üzerine kaşar peyniri koyup tost yapıyorum çok lezzetli oluyor. Yada sandviç yapıyorum Beyaz peynir ezilmiş avakado şeklinde. Yada avakado salatası yapabilirsiniz. Avakado zeytinyağı dereotu sarımsak üzerine isterseniz biraz ceviz kırıp yiyebilirsiniz. 😊