GPinar Pamuk pamuk annenin mert gibi oğluşu olmuş maşallah sübhanallah dualarım sizinle kuzum 🥰Mert paşa adı gibi mert bi şekilde senin yanına gelecektir 😍sonra yaramazlıklar yaramazlıklar :):)
Sadeceanne2 Pamuk dile kolay 10 SENE ☺️☺️ rabbim hayırlı uğurlu evlat etsin çok sevindim senin adına sağ Salim kucağına alıp evine ulaş Allah izniyle çok zor ama bir o kadar da güzel bir maraton annelik denilen illet Rabbim utandırmasın
Newmommyy Pamuk gözlerim doldu okurken 🥹 Allahım çocuğunu sana bağışlasın mutlu huzurlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorum ailenle sana 🥹
Eldgrn Pamuk Göz yaşım pıt 🥹🥹🥹 çok sevindim hoş gelmiş Mert bebek anasına babasına sevdiklerine hayırlı bir evlat olur inşallah Rabbim nazar değdirmesin tospigime ♥️♥️
Su-papatyasi Pamuk benimde aynı şekilde 37 haftada acil sezeryana alındım kalbi yavaşlayinca 1.870 gram civarında doğdu 4 gün küvezde kaldı cnm şuan 23 günlük 1 kilo 950 gram olunca taburcu ettiler korkma annesi güçlü onlar geçmiş olsun Pamuk
Delidolu Pamuk hayirLisiyla kaVuşursun inş ogluşuNa 🤲gözun Aydın Olsun Rabbim Tez Zamanda Kavuştursun inş 🤲♥️
Hazalaskin Pamuk adı gibi mert olsun inşaallah sağlıkla büyüsün 🫶 çok mutlu oldum ikinizinde sağlıklı olmasına. Bebeğin erken ve küçük doğmuş ya ben şeyi merak ettim kesi ve dikişin yoktur o halde değil mi ?
Pamuk Hazalaskin Kesi yok ama dikiş var canim.Bebek cok minik kendini ittiremedi ben yapmak zorunda kaldım mecbur dikişler oldu.Cok sağol Allah razı olsun ☺️