Halilesma Arenn1 ya eminim gostermiyosundur benim de bı arkadaş o kilolardan bahsediyor yemin ederim ince duruyor boyu da uzun değil öyle ideal ama ne giyse yakışıyor fizik başka bişi ya zayıflık fizik değil ki proporsiyon ve taşımak önemli 🙃
Arenn1 mevomevo bende ilk 4 ay aç kalmama rağmen bu kadar kilo aldım.😂Sen güzelsindir de ben duba gibiyim yokuşta yuvarla aşağıda tut😂😂😂
Arenn1 Ayisigi23 mamayı da sevmedi zor zekat idare ettik.Zaten şuan 4 yaşında.Simdi de yemek felan yemez iki lokma yer midem bulanıyor kusacam der.Artik öyle kabul ettim
Ayisigi23 Arenn1 demek çok iştahlı bi çocuk değil öyle kabul etmek lazım. Önemli olan sağlıklı olması 😊
Gule1- Arenn1 bünye de etkili bir yerde tabi. Ben gebelik öncesi nasılsa gebelikte de öyle beslendim. Şimdi 1.5 ay oldu doğum yapalı yine pek farklı beslenmiyorum düzgün beslenmeye çalışıyorum
AymTii Arenn1 hiç dert etmeyin kiloyu. 64le hamile kaldım 91le doğuma girdim. 42 günlük bebeğim var 75e düştüm bile. Doğum sonrası yürüyüş yapmaya başladığınızda gidiyor kilo falan kalmıyor.
Arenn1 AymTii ilk hamileliktede 67 ile hamile kalıp 98 ile doğuma girdim.Onumuz yazdı gene yürüyüş felan yaptım ama baya zor gitti bende
Simge16 Arenn1 ilk oğlumda 15 kg almıştım bunda daha az alayım yüksek kg ile başladım dedim daha nerden baksak 14 hafta var inşallah daha fazla almayıZ😅
Kelebek1_ Arenn1 75 ile başladım bende 86.87 falanım 35 haftalık olduk son zamanlar da çok daha hızlı kilo alıyorsun dikkat et mutlaka
Arenn1 Kelebek1_ aynen ya son zamanlarda da alırım ben.normalde boğazımı tutamam hamilelikte hiç tutamıyorum.Allah yardımcım olsun benim 👍