Gule1- 53 ile ikiz gebeliğim başladı 12 kilo aldım doğumdan 2 3 gün sonra 7 kilo gitmiş olarak gördüm. Doğumdan tam 2 hafta sonra 53 kiloya indim. 1 buçuk ay oldu doğum yapalı doğru düzgün çatlağım yok, karnım da kalmadı pek sezaryen oldum
Ceviz6550 Arenn1 80 ile başladım 85 kiloyum yarın tam 30+0 oluyoruz bu süreçte dikkat ettim ama artık açıldı iştahım önceden bu kadar iştahlı değildim bakalım ☺️
Arenn1 Ayisigi23 mamayı da sevmedi zor zekat idare ettik.Zaten şuan 4 yaşında.Simdi de yemek felan yemez iki lokma yer midem bulanıyor kusacam der.Artik öyle kabul ettim
mevomevo Arenn1 ay öyle deme kız ilk 4 ay aç gezdim burun kanaması + kusmaktan dolayı.. 6. Ay bitene kadar kilo vermeye devam ettim 10 kilo kadar verdim hâlâ kusmam bulantım devam ediyor mide rahatsızlığı yüzünden böyle oldu yani 😂 hem biz her halimizle güzeliz aşkom 💃🏻
Arenn1 mevomevo bende ilk 4 ay aç kalmama rağmen bu kadar kilo aldım.😂Sen güzelsindir de ben duba gibiyim yokuşta yuvarla aşağıda tut😂😂😂
Halilesma Arenn1 ayy 30+4 bende çok aldm gibime geliyor ama herkes hiç kilo almamışsin çok zayifsin diyo tartı da içimi karartiyo 😆😆49 ile başladık 57-58 arası gidip geliyoruz
Zeyyno_ Arenn1 Ben ilk gebeligimde toplamda 12kg almıştım 60la başlamıştım 72yle doğum yaptım 1yilda gitmişti bakalım bu nasl olcak Şimdi 65le başladım şu an 11haftaligiz 63kiloyum 😁😁
Naciyemutlu Arenn1 75 le başladım şuan 77 oldum 20+5 haftalık hamileyim. Son aylar hızla alırsın diyenler oluyo inşallah almam aşırı dikkat ediyorum şeker hastaydım çünkü yani hamilelikten önce de vardı. Vermesi sor oluyo şeker de baş bela.. bebeğimin gelişimi de çok şükür güzel o kilo alsın da ben şurda kalayım 😂
genc2kizannesi Arenn1 48 ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum 2 hafta sonra doğum olucak 62 olurum heralde😃
Asilmom50 Arenn1 ilk hamileliğimde 58 ile başladım 60 kiloyla doğurdum ama şimdi 15 haftalık daha şimdiden 3 kilo aldım 😃
Simge16 Arenn1 ilk oğlumda 15 kg almıştım bunda daha az alayım yüksek kg ile başladım dedim daha nerden baksak 14 hafta var inşallah daha fazla almayıZ😅