Havvakc Edus35 bulantı, ekşime, yanma karışık mix valla bıktım artık . Böyle oldukça sinirleniyorum sinirlendikçe ağlıyorum 😄 kısır döngü
Ozlemgokce 35+3 baktım geceleri uyku yok her gece evin bi yerlerini düzenleyip temizliyorum hem ufaktan ufaktan doğum temizliği de aradan çıkıyor tavsiye ederim😂
Edus35 Ozlemgokce ay erken riskim var yatak istirahatindeyim 1 haftadır böylr devam etcek bir süre iş güç yok
Baharatajanova Edus35 yok cnm etmedi ama galiba arkasını döndüğü için hissetmiyorum çok fazla diye düşünüyorum
Edus35 Havvakc ay ruh halim benimde berbat hele bugün mide yanmam çok var napayım bilmiyorum ya ağlayınca daha kötü oluyorum ya
Aysusenn Edus35 son haftalara doğru gelen hareketlilik 🥲 33+3 karın sertliği mide bulantısı tekrar başladı
Fadimee11 Kodal-42 aynen benim de öyle oturup kalkarken falan mahvoluyorum korkum dönsün sonra devam etmesi
Betulbaysal Opheliaxxx bi bana oluyor sanıyordum. Biz neden uyuyamıyoruz ya vucüdum rahatsız oluyor sanki zorluyorum kendimi yok uyuyamıyorum
Gamzeramo Edus35 bende uyuyamiyorum ama hamilelikten degil erken doğum yaptim bebegim 6 haftadir küvezde onu dusunmekten uyuyamiyorum 😔