Aysusenn Edus35 son haftalara doğru gelen hareketlilik 🥲 33+3 karın sertliği mide bulantısı tekrar başladı
Edus35 Gokceulcay ay benimde hamileliğimde erken başladı herşey hala devam ediyor psikolojim iyice bozuldu 🥴
Betulbaysal Opheliaxxx bi bana oluyor sanıyordum. Biz neden uyuyamıyoruz ya vucüdum rahatsız oluyor sanki zorluyorum kendimi yok uyuyamıyorum
Fadimee11 36+4 bugün evde uğraştım çok yoruldum hareket ettikçe bacak ve sırt ağrım var hala uyumadım
Zehracvk 34+4 uykuya dalmak dert oldu resmen asla uyuyamıyorum bizim kız hala doğum pozisyonunda olmadığı için kafası tam göğüs kemiğime dayanıyor öyle canımı acıtıyor ki istesemde uyuyamıyorum 🥲🥲
Nrsn2024 34+3 um hiç bir sıkıntı yok sebepsizce uykum yok😮💨 onuda alıyım bunuda alıyım derdi bastı sonuç hiç birsey alamadım internette vakit geçirdim bol bol uyusam iyiydi
Baharatajanova 31+1 WC kalktım geri uyuyamıyorum klasik yani. Ya bide bugün bebişin hareketleri çok azdı ona canm sıkılıyor
Fadimee11 Kodal-42 valla ne yaptıysam geçmedi doktor magnezyum falan verdi ama benimkisi kramp değil ki o yüzden etki etmedi nerdeyse 4. aydan beri çekiyorum
Kodal-42 Fadimee11 yaa benimde kasıklarımdan başlıyor özellikle sağ bacağım baldirdan itibaren ağrı ve sızı var ağlayacam resmen
Fadimee11 Kodal-42 aynen benim de öyle oturup kalkarken falan mahvoluyorum korkum dönsün sonra devam etmesi