yesillimonn glsahbaydemir Ayy Allah kolaylık versin cnm kendimi hiç hazır hissetmiyorum ki yaşım da elverişli değil artık 33 olacam Hamilalik doğur et derken 34 😃ömür boyu çocuk peşinde kos dur 😁
yesillimonn MorKelebek54 İstemiyorduk eşim sağolsun tutamadı kendini bide rahat rahat uyuyor deli oluyorum suan
bdenerigokce yesillimonn en geç o ama maalesef hızlı bir yumurtalığınız var ise 2 saat bile geç olabiliyor 🥹😍😂
yesillimonn bdenerigokce İşin kötü tarafı da tam yumurtlama dönemine denk gelmiş olması oldu 🤦zaten bu yüzden kafama takip test yaptım şimdi o 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Asyaeylul2816 yesillimonn yok korkma bişi yoktur o zman beyazımsı yoğurt suyu gibi bi yapı olması laızm gebelikte birazdaha koyu kovmalısın sennki normal adet yaklaşma akıntısı
Asyaeylul2816 bdenerigokce güvenme zaten canısı ben güvendim bak 3.bebem yolda diyorum şüphen vardı deseydin ertesi gün hap alırdım 🥹gelcek süpriz yumurtam varmış diyorum bida güvenirmişim tövbeee🤣
zumruduanka07 yesillimonn Ben 1 hafta kala test yaptığımda benimki çıkmamıştı 3 4 gün sonra tekrar test yapın varsa çıkar bence ama yok gibi