yesillimonn adetime 1 hafta var kızlar korumasız bir kere ilişki oldu 12 saat sonra ertesi gün hapı içtim çocuk dusunmuyoruz kafam takildi test yaptım bişey yok dimi kizlar
Asyaeylul2816 yesillimonn var gibide yok gibide çok silik bişi görünüyor gibi flaşla baktınızmı ve çizgiyi hemen gördünüz mü
glsahbaydemir yesillimonn çizgiyi bende gördüm 😬 bende ertesi gün hapı içmiştim fakat bi işe yaramadı 8 haftalık hamileyim 🙊 bizde istemiyorduk hayırlısı böyleymiş 🙂
Huhu21 yesillimonn canım galerine gir fotoğrafı düzenle yani koyult rengini o zaman çizgi belirirse bil ki hamilesin
yesillimonn deryaa45 😪bende görüyor gibiyim dedim acaba korkuyroum hayal mi görüyorum dedim emin olamadım gözlerim şasi oldu bakmaktan
yesillimonn glsahbaydemir Yaa 🥴Allahm biri 5 yaşında biri 8 aylık iki çocuğum var bir daha nasıl kaldırırım bilemiyorum
Asyaeylul2816 yesillimonn o zman yoktur ama adete bir hafta Çar hemen belli olmaz varsa da belirtileriniz varmı akıntı rengi falan nasıl suan
Asyaeylul2816 yesillimonn yok korkma bişi yoktur o zman beyazımsı yoğurt suyu gibi bi yapı olması laızm gebelikte birazdaha koyu kovmalısın sennki normal adet yaklaşma akıntısı
yesillimonn glsahbaydemir Ayy Allah kolaylık versin cnm kendimi hiç hazır hissetmiyorum ki yaşım da elverişli değil artık 33 olacam Hamilalik doğur et derken 34 😃ömür boyu çocuk peşinde kos dur 😁
Ozlemgokce Yok canım hayal görüyosun bu testlerde bekleyince kuruma çizgisi çıkıyo ki ben onu bile göremiyorum şuan🤔 korkma daha gecikmemişsin bile
Huhu21 yesillimonn ben koyulttum galerimde baktım çizgi kesin var canım tekrar test yap büyük ihtimal hamilesin
MorKelebek54 yesillimonn cok net degil ama hayali gini duruyo cok dikkatli bakmassan anlasilmaz o derece silik ☺️ ama bence bi 5 gun gecsin oyle test yap terksr kuzum