morpaqatya9 Beybitooo Orta şekerli gidiyor 😅bende senin gibi heyecanlıyım 🤩15 hafta,bende 30 Temmuz ya da 4 Ağustos☺️
Yenidenanne_ Lutfiye20 ben de 10+4üm ilk gebeliğimde ki gibi mide bulantısıyla başlamıştı ama bir haftadır azaldı toplam 2 kilo verdim ilkinde 6 kilo vermiştim
mor_menekse Beybitooo ya evet doktor da tahmin de bulunmak istemedi sonra degisiyor yalancı çıkıyorum dedi ☺️bende ısrar etmedim. Birisi çok ısrar etmiş parti yapicam soyle diye erkenden tahmin ettirmiş doktora.somra parti yapmışlar kız sanıyorlarmis.bidahaki gittiklerinde erkek çıkmış 😅😅🥺
Hatice_0691 İyi akşamlar herkese bugün 2 li taraama testi yaptırdım burun kemiğini falan gördüm doktor iyi dedi haftaya sonuçları yüzyüzee görüşürüz dedi %70-80 arası kız dedi 🌸 16. Haftanda daha net olur dedi ama keyfim yok uykusuzummm mide bulantım var
Beybitooo Hatice_0691 ben yaptırmadım ikili tarama ama burun kemiğini falan gördük şükür aynı kuzum aynı mideyle belaya kaldık hepimiz 😂
Kuboss-98 Beybitooo şey ama ya baya zamandır var hemen hemen 8 haftalıktan beri. O yüzden de biraz tedirgin oluyorum. Sol tarafıma yatarsam biraz rahatlıyorum . Düz ya da sağ tarafa yatinca daha çok hissediyorum o sertliği
Beybitooo Kuboss-98 ben daha 5 cm’lik bebeği doğuruyorum sanıyordum böyle limon kadar top gibi şişlik sertlik oluyordu sol tarafımda ben kabızlık için şekerpare kayısılar varya ondan yiyordum galiba onu biraz abartmışım onu bırakınca düzeldi 🫠
Beybitooo mor_menekse Aaa o zaman mantıklı olan beklemek net göremedikten sonra bi anlamı yok söylemenin zaten 3D görüyor musunuz bebeği bizim doktor net konuşunca bizde şaşırdık açıkçası 😂
Beybitooo serifeeyld ayyy geçecek sanıyorsun bide demir ilacı başlayınca herşey daha kötü oluyor onu gördüm 🥹
Tugcebngl Beybitooo bende 16+3 hiç kilo almadım 4 kg verdim mide bulantım çok oluyor yemekle aram hiç yok ilk hamileliğimdede 7 kg vermiştim valla yemek yemeyi özledim