gtoptasss Edus35 selam 31+3 den merhaba bizde çok zorlanıyoruz nefes darlığı ve bel ağrılarım çık oluyor uylu düzenimiz şimdiden bozuldu gece uyutmuyor 🤭
ilknur20- Rabisozdmr günlerimiz aynı . Bende de sıfır sancı ve gece uykusu yok söyle 6 saatlik bir gece uykusu almayalı çok oldu . Ne zamn gelecek bu bebişler daha
Gulays Edus35 panda gibiyim hayatım gotum kalkmio belim kipirdamio görsen oluyorum şunun şurasında 11 gün kaldı doğuma ben iptal durumdayım bel bacak ağrılarımla kendimi kızgın bir panda gibi hissediyorum 😂😂
1prensesannesi__ Edus35 13+0 olduk pazartesi kontrolum var 🥰 insAllah cinsiyet öğrenicez cok heycanliyim degisik hissediyorum 🤭🤭
ferideunal Edus35 32+1 olduk 🤲 ben de çok zorlanıyorum her gece bugün de bitti diyorum o derece. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah🤍
Bibebek Edus35 37.haftadayız heyecandan uyuyamıyorum sancılardan çok hep düşünüyorum doğumum nasıl olacak diye bi de ilk bebeğim 🥰 hala inanamıyorum karnımda bi canlı taşıdığıma ve onu kucağıma alacağıma 😅
Ervaa35 Edus35 artık nefes alamadığımı hissediyorum sanki patlıycam🥺eşim bile diyo nefesin karşıdan duyuluyo zorlanıyon artık diye son zaman artık iyice hissettiriyo.bu arada 32+6 yım😇
Arzuanne 38 olcaz ama bebiş hep fake atiyot bazem aşırı sancı oluyor heh gelcek diyorum ama açıklık 0 deli ediyor beni