Edus35 Kızlar uyumayanlar yine aktifmiyiz haftamız nasıl yaşadığınız sıkıntılar riskleri olanlar var mı kızçeler 32+0 olduk hamdolsun zaman geçsin bir an önce inşallah çok zorlanıyorum çok
Mltmbrz Edus35 bizde 29+1 olduk çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah beklemek çok zor zaman geçmiyor gibi ☺️
ladysaturn Edus35 34+5 uyku denen birşey kalmadı yattığımda geri kendi başıma kalkamiyorum ağrılar fln derken zorlanıyorum ama sağlık olsun (şey düşünmeye başladım bebek dogduktan sonrada boyle gece uykum az olsa daha mi iyi olurdu fln ama o zaman tatlı gelir uyku )😂
Hatice_70 sedseda sancın oluyor mu canm bende 39+3 oldm da sanci fln bişey de yok bende sadece sağ tarafimda belim ağrıyor
Edus35 ladysaturn doğum sonrasını düşünemiyorum bile anlık sıkıntıları böyle yaşadığım için moralen iyi olmak istiyorum anam🥴
Dilan_55 Edus35 38 hafta olduk top gibi yuvarlanıp gidiyoruz gecede 182635 kere tuvalete gitme su içme sağa sola dönerken uyanma derken bi bakıyorum sabah olmuş 🤣
Fener1608 Edus35 26+2 den selamlar ben de inşallah kamplarım mide yanmam olmazsa uyumayı düşünüyorum korkuyorum artık yatağa yatmaya bile uzanınca hemen midem yanmaya başlıyor 😏