Eminebyzaa1 Kader-nur dün önünden geçtim güzel bir hatsaneye benziyor ama sana tavsiyem Google de yorumlara bak gerçekten dün şehit Kamile gittim rezaletti yorumlardada aynı şekilde bahsetmiş zaten
Eminebyzaa1 Gul2769__ maşallah canım rabbim kucagimiza almayı nasip eylesin bende 21+1 olduk 5 ayı doldurmuş oluyorum değil mi bir hafta sonra uygulama da öyle yazıyor ama bilgin varmı
Gul2769__ Eminebyzaa1 amin amin canım benim 21. Haftayı da bitirirseniz tam doldurmuş oluyorsunuz beşinci ayı 😍 altıncı aya giriyorsunuz miniğin ile dualarını bizden eksik etme canım sağlıkla gelsin miniklerimiz sağlıkla çıkalım doğumlarimizdan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
zumraninannesii Zeyno_2700 onu biliyorum da kuzeysehir sehitkamile mi bağlı onu bilmiyorum dedim canım
MF0127 Gzm-24 ben Hatice Şahin Bıkmaz a gidiyorum şuan için memnunum doğumum yakın doğumda iyi geçerse tekrar yazarım 😊
Eminebyzaa1 Gul2769__ Gul2769__ yani sayılır şimdi şehir hastanesi Erkan yergine aldım randevu tesadüf önüme o çıktı ama doktor hakkında bilgisi olan varmı acaba doktor.naisl
BusraTi36 Eminebyzaa1 ben gittim ama serhat hasüs kadar beğendiğimi söyleyemem pek güler yüzlü değil ama bilgilendiriyor
Eminebyzaa1 BusraTi36 doğru bir şekilde bilgilendirme yapıyorsa sorun yok ben zaten ayrıntılı ultrason için gitmek istiyorum inşallah iyi olur
Nzr-mslm Eminebyzaa1 merhaba hoş geldin canım bende aslen gaziantep liyim ama doğma büyüme antalya kemerden geldim antebe ☺
BusraTi36 Eminebyzaa1 ayrıntılı ultrasonları bu doktorlar yapmıyorlar yeşil alan açıp perinatolojiye gönderiyorlar onun içinde sıra bulmak çok zor ben 3 hafta bekledim maalesef randevu bulamadım
Sssiilllaaaaa Selamm bende 32 haftalık antepli bir hamişim👋🏻👋🏻👋🏻bossan hospital dilara basata gidiyorum muayene ücreti 900 doğum 13 bindi bir ay öncesine kadar normal sezeryan ikisi de bilgilendirmiş olayım
Eminebyzaa1 Sssiilllaaaaa eğer bende yarın detaylı için randevu alamazsam direk bossana gidicem bakalım detaylı ultrason ne kadar acaba orda