aynam buse7272722 evet ya benim ikinci aşılamam benimde altıncı günüm sizin nasıl ağrınız oluyor mu bir belirti var mı
buse7272722 aynam benim bugün kasiklarim cekildi kendimi tuhaf hissediyorum gögüslerim cok hassasladi, sizde durumlar nasil?
aynam buse7272722 karın ağrım ara ara geliyor gidiyor tam çözemedim bazen bütün bazen sol bazen sağ taraf ağrıyor adet ağrısı gibi o yüzden adet mi olcam belirti mi yorum yapamıyorum 😮💨
aynam hamido bende aynı genel yorumlara baktım kimisi ağrısı olup pozitif görmüş kimisi de adet olmuş net bir belirti değil gibi benim önceki aşılamamda çok ağrılı olmuştu tutmadı inşallah bu sefer tutar
aynam buse7272722 bilmiyorum ben artık saldım aslında ama tabi aşılama yapınca sonucu merak ediyor insan ya noldu acaba diye bilsen ona göre de hareketine falan dikkat edersin
buse7272722 aynam bende öyleyim isden izin aldim bi haftaya haftaya pazartesi baslicam ama korkuyorum
buse7272722 aynam ilk 3 gün yattim kendimi asla yormadim esim hallediyor evide bugünden itibaren ama artik yemekde yapiyorum evide temizliyorim sadece agir kaldirmiyorum ve biyere uzanmiyorum sende nasil cnm
aynam buse7272722 bende öyle üç dört gün yattım ama sonra normal hayatıma devam ettim doktor yat demedi ondan bende sonuca kadar yatmak istemedim