Adenerel Selamlarr , aşılamamın 10. Günü ve test yaptım birisi silik çıktı benim gibi yapan oldumu sonucları nasıl olduu
Yarennasal Adenerel iğne etkisi diye biliyorum 10 güne kadar bende aşılama yaptırdım bekliyorm insallah pozitif çıkmıştır sonucunuz
buse7272722 Adenerel cnm hayirli olsun öncelikle, asilamadan sonra hic agri hissetinmi? yani 5. günümdeyim ben ama kasigimda bicak batmasi oluyo biraz endiselenmeye basladim
Miray81 Adenerel kan sulandırıcı kullandın mı hiç ben 4 kez iğneli aşılama oldum 5. Aşılamaya hazırlanacaktım kist oluştu doğum kontrol hapı verdi yarıda bıraktım şimdi 6 haftalık hamileyim
aynam Adenerel merhabalar tek taraflı bir ağrı mı oluyordu iki taraflı mı acaba aşılamadan ne kadar sonra ağrı başladı farkettiğiniz başka bişey var mı Duphaston kasık ağrısı yapar mı acaba
Adenerel aynam duphason bilmiyorum aşılamanın 2. Haftasından sonra agrılarım basladı ve göğüslerimde inanılmaz hassasiyet olustu
aynam buse7272722 evet ya benim ikinci aşılamam benimde altıncı günüm sizin nasıl ağrınız oluyor mu bir belirti var mı