ecealptemiz Meva50 kızım da başka bir hastanede doğum yaptım havlusuna kadar verildi. Bez de hiç istenmedi benden. Merak ettim ona göre hazırlıgımı yapıcam 34. Haftadayım
Meva50 Kızlar nst de hiç sancım yok haftaya kadar bekleyeceğiz olmazsa yatış verip suni sancı ile başlatalım doğumu dedi ünal bey çok korkuyorum suni sancıdan 😞
Dilekulgtt Meva50 ay allah kolayligini verir strese girme bende korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok malesef allah en kisa zamanda sag salim kucagina versin bebisi
ecealptemiz Meva50 hiç canını sıkma ben 41. Hafta da kızımı kucağıma aldım herşeyin bir zamanı var. Belki suni sancıya gerek bile kalmaz. Gece yatarken dua et sancılarım başlasın diye ben artık kızım da öyle dua ettim 1 saat sonra uykudan sancı ile uyandım 🙈
Kader5516 Meva50 inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancınla doğum yaparsın canım ama 40-41i falan beklemiyorlarmı suni için 🤔
Meva50 ecealptemiz evet bende duydum bazı hastaneler veriyormuş ama sadece bez veriyorlarmış hastanede kıyafet verilmiyor . İnşallah canım ya kendi sancımla başlasın çok istiyorum ama olmazsade yapacak bişey yok hayırlısı olsun
Okyanusolmak ecealptemiz normal mi oldu doğumunuz? Valla ben de duaya telkine başladım artık işe yarar inşallah :) 39+2yim. Tık yok 😄
Meva50 Dilekulgtt inşallah canım ya suni sancıdan korkuyorum gerçekten herşeyin normal ilerlemesini istiyorum ama nasip
Meva50 Kader5516 ünal bey izne ayrılıyormuş haftaya cumartesi birde suyum azaldığı için riske atmak istemiyor
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Bugün girdim ilk nst ye canım 😊 gerçi 2. oldu. Hafta içi kusma, yanma, ishal fln olunca acile gittim orda ilk nst me girmiştim. Bugün kontrol vardı 2227 gr olmuşuz. 33+6 dayız.
Ruzgar_1405 EsmaK Çok şükür Rabbim evladını size bağışlamış 🤲Yazının başını görünce öyle korktum ki bebeğe bişey oldu diye😥 zorlu bir doğum olmuş canım ama şükürler olsun meleğin yanında çok da iyi doğmuş kilosu fln maşallah 🥰❤️
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Ultrasondan ultrasona değişiyor gibi devlette daha kilolu gibime geliyor 1 temmuzda da devlete gidicem orda bakalım kaç çıkıcak😁 seninki de iyi kuzum ❤️ kız dı demi senin?
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Bilmiyorum kuzum üşüttüm sanırım. Tahlillerde sorun çıkmadı Allahtan 🤲 2 serum yedim kendime geldim 🤣