9 aylık bekleyişiminn uzun ve acılı bir sonu olacağını hiç tahmin etmezdim.. 38.Haftaya girdiğimde sabah erkenden Doktor Randevum vardı o gün kızımı kucağıma alacağım inanın aklımın ucundan geçmezdi.. sabah kalktım hastaneye gittim ilk önce nst çekildim bir terslik vardı bebeğim çok hareketsizdi doktorun yanına girdiğimde doktor bana nstmin iyi olmadığını söyledi ve çatı muayenesi yapacağını söyledi muayene de rahmimin ters dönmüştü onu düzelttiğini bebeğin kafasının eline geldiğini söyledi ve bir serum taktırıp nst takibi yaptı. Yine sonuç istediği gibi gelmediğinden yatış verdi ve normal doğum için suni sancı vermeye başladı . Ne suyum gelmişti ne nişanım ne de en ufak bir agrım vardı . Suni sancıyı 3 saat boyunca hiç ama hiç anlamadım güle oynaya kızımın eşyalarını hediyeliklerini hazırladım . Doktor geldi eve ile muayene arttı ve 4cm açılma çok iyi gidiyorsun sen 3 saate doguracaksın dedi ve suyumu patlattı . Suyumu patlatırken acayip acı cektim o an gerçekten çok kötüydü😬 su geldikten sonra sancılar iyice artmaya başladı bu sırada ben hastanede yürüyorum pilates topunda zıplayıp sıcak duşa giriyorum 4 saat sonra tekrar doktor geldi ve açıklığımın hiç ilerlemediğini hala 4 cm olduğunu söyledi işte o an gerçekten yıkılmıştım o kadar acıyla nasıl hiç ilerlemezdi sancıları arttırdılar artık yerlerde yatıyordum doktorum mesai saati gittiği için gideceğini ama açıklığım ilerleyince saat kaç olursa olsun geleceğini söyledi . Herşey çok zorlaşmıştı sıcak suyun altında bir saat durdum saatlerce yürüdüm ebe geldi tekrar saat gece 9 buçukta birdaha muayene etti ve şoktaydı 3 -4 kere tekrar muayene yaptı açıklığımın 8-9 cm olduğunu söyledi koşarak doktoru aradı doktor yetişemeyebilir eğer kakan gelir gibi olursa hemen söyle dedi bi an kakam gelir gibi oldu çocuğun kafası meğer iyice inmiş artık doktor doğum haneye alın ama önce bi nst takibi yapın ben gelene kadar demiş nst ye baglanınca sancılarım 120lere vururken bebeğimin kalp atışları gidip geliyodu ebe koşarak geldi ve bebeğin durumunun kötü olduğunu doktorun kendinizi herşeye hazırlayın dediğini söyledi doktor geldi ve hemen acil sezeyane aldı beni ben hala o harap bitap halde ağlayarak nolur bebeğimi göreyim bari spinal yapın diyorum ama doktor spinali kaldıramayacagımı bebek ve benim durumumun aciliyetinden dolayı genel anestezi verdirdi. Uyandığımda kızım diye sayıklıyorum çok şükür rabbime sağlıkla doğmuş meleğim 38+3 de 3450gram doğdu maşallah sağlık sıkıntısı olmadığı için hemen odama getirmişler o kadar güzel ki bakmalara doyamıyorum ne garip bir hismiş meğer anne olmak 😢 doğum süreci bende 2 gün bir travma yarattı sürekli sancı anları gözümün önüne geliyordu dün hastaneden çıktık çok şükür meleğim yanımda uyuyor ... Duru Mila’m canımın içi 💞