EsmaK Cnsumut allahhhh bebek geliyorrr🙈 canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin❤️
Cnsumut EsmaK amin kuzummmmm hepimizin 🙏 bayramda gelecek gelecek dedim diye Diye getirtiyorum çocuğu 😂
Cnsumut EsmaK evet canımmmm aniden oldu 🥴 Yücel bey var sadece.iyi doktor.açılma bekliyoruz 🥴 öğleni bulur dedi doktor doğumu.eve geldim yakın diye orda stres yapıyorum
EsmaK Cnsumut rabbim kolaylık versin ağrılarında bize de dua et canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz😘🙏🏻☺️
wndy Cnsumut sağlıkla rahatlıkla ve hayırlısı ile doğar inşallah.. her gün başka biri mi nöbetçi acaba, ben de yeliz hanım yokken doğumum olmaz inşallah diyerek bayram sonrasını umutla beklemekteyim..
MerveAvc Cnsumut ya normalfe ağrınca hemen bi xeforapid içerdim 9 aydırda unuttuk ağrıyı çokk zorr geliyor Allah yardımcımız olsun şuan en çokta senin😇
Cnsumut Nöbetçi Yücel bey var sadece ama Yeliz hoca arıyor sürekli beni,mesaj atıyo.o doktorda iyi sakin sadece.
MerveAvc Cnsumut yücel hoca çok iyi gece bi kaç kez muayenesine gitmiştim herşeyi anlatıyor bilgilendiriyor güzel ilgileniyor