Meva50 Dilekulgtt ben hastaneden sadece masa kiralamyı düşünüyorum geçen gün biraz rahatsızlandım serviste kaldım oda masa koymak için uygun gelmedi gözüme 🤨🤨 odayı bunaltmayıp sadece yatak cibinlik vs mi yapsam diye düşündüm kafam çok karıştı 🤷🏼♀️
Meva50 Dilekulgtt evet odalar küçük . 1+1 odalar var isterseniz özel olarak tutabilirsiniz . Ama masa için diğer odalar pek uygun değil 🤷🏼♀️
Dilekulgtt MerveAvc ya kucukse gelen giden olur daracik daracik olmazki ya. Hediyelik ikramlik yeter diye dusunuyorum masadan ziyade
Meva50 MerveAvc aynen tv nin altına koysanız olmaz girişin oraya koysanız olmaz normal odalar pek uygun değil bence süsleme için
Cnsumut Kızlar suyumda gldi bu gece büyük ihtimal doğuracam ben 🙈😔 hasteneye gittim eve geldim evde çekeyimm diye
MerveAvc Cnsumut Allah kolaylık versin canım nefesini doğru kullanmaya çalış yorma kendini. Bizi de habersiz bırakma dualarım seninle🙏🙏
MerveAvc Dilekulgtt suit olursa yani fazladan bir oda gecelik 300 tl fark ödeniyor ama onlar çok güzel tuvaleti de ayrı ben duruma göre onu değerlendirmeyi düşünüyorum
Meva50 Dilekulgtt a evet canım o 1+1 oda için ek ücret veriyosn hastanedki herşey gibi 😂😂 diyorlar ya hani tabiri caizse adım atsan para 💴
Dilekulgtt MerveAvc peki bisey daha sorucam dogum icinde ek olarak bisey varmi bilgin varmi yani asisi filan ucretin icindemi acaba