MerveAvc Dilekulgtt Saynur hoca iki saatte bir takip et dedi başlarda bakıyordum iki saat öteye atıyordum ama insan daha çok evham yapıyor bıraktım saate bakmayı sizler nasıl yapıyorsunuz uygulamada tekmesayar diye bşy var 1 2 diye mi sayıyorsunuz
Dilekulgtt Kader5516 bazen benimkide cok hareketleniyo ama galiba 2 saatte bir saymak lazimmis 10 hareketten az olmamasi gerekiyomus
Dilekulgtt MerveAvc yani 10 hareketi tamamlasi icin 2 saat zamani varmis 2 saatte 10 hareketi yoksa doktora soylemek gerekyomus
Meva50 Kızlar sizinde karnınızda bebek bi sertlik oluşturup 5-10 sn sonra geçiyor mu . Bende bu haftalarda günde 10 kere falan oluyor . Taş gibi oluyor bebek bi noktada sonra dizeliyor
EsmaK Cnsumut canımm doktor sana doğum için birşey dedi mi ? Bana bayramdan sonra Çarşamba gel dedi ve 38 haftalık oluyorum o zaman çok tedirginim Yeliz hoca yokken😬
Cnsumut EsmaK yarın gidicem kuzum 😊 bayramdan sonra Çarşamba kontrole mi gel dedi doğuma mı ☺️Bayramdan sonra ki hafta Benim 39 olıyo bilmiyorum kiii
Cnsumut EsmaK 10 unda hastanedeyim dedi 3 üyle 10 u arası yokum demişti bana Yanlış hatırlamıyorsam.bakim bi yarın gidiyim ne diyecek söylerim sanada.çatı muayenesi falan dedi mi sana onu Merak ediyorum
Cnsumut EsmaK canım başı biraz Doğum kanalına girdi dedi.alttan muayene etti.açıklığa baktı yarım cm açılma var dedi.bayramdna sonra ben geldiğimde hemen gel dedi.bayrama denk gelmesin yerinden kalkma çok gezme ayakta durma dedi