Dilekulgtt Kader5516 yani o yuzden bende bir yere gitmek istemiyorum 😁 oyle artik izlemek lazimda onun korkusuda var izleyip kendimi hazirlayamam korkarim filan 🤔
Kader5516 Dilekulgtt yok ıkınma doğru nefes hareketleri nasıl olmalı gibi videolar yoksa doğum videolarına benim de cesaretim yok başıma ne geleceğini bilmemek daha iyi 😁
EsZe Kader5516 Dilekulgtt ben hep normal doğum videoları izledim. Bence izlenmesi daha iyi sanki ya, öğreniyo insan. Korkulacak değil de alışılacak bi şey bence doğum. Tabi ki korkuyorum da bilirsem daha az korkarım gibi geliyo. En son bi kere de sezeryan izledim izlemez olaydım 🤦♀️ Sezeryan daha kötü sanki
Meva50 Dilekulgtt düzenledikleri eğitime siz katılabilmişmiydiniz . Ben işten dolayı katılamadm şimdi vakşt yaklaştıkça tedirgin oluyorum☺️☺️ Hemşire olduğum halde
MerveAvc Dilekulgtt bence dolmuşa binmeyin çok tıkış tıkış oluyor ben iettye binmeyi tercih ediyorum mecbur kalınca
Cnsumut MerveAvc bi de sıra bekleyip biniyorsun yerini alıyo arkandan gelen🤣 ben binmiyorum gitmiyorum bi yere o yüzden 😊 bi de yer vermek istemeyerek veriyorlar sinir oluyorum 😂
Cnsumut Kader5516 aynen bende öyle diyorum başıma ne geleceğini bilmiyorum olsa bitse ne çekeceksek çekelim😊 Doğum videolarını izliyorum en fazla 5 dk sürüyor ıkınması anlamadım kolay galiba 😂
Dilekulgtt EsZe ya ben dizilerde filan doguranlari gorunce bile agliyorum izlesem naparim bilmiyorum 😁
Kader5516 EsZe sağlık açısından da tabi ki adı üstünde normal doğum daha iyidir ama ben ikisindende çok korkuyorum hiç izlemeyede cesaret edemiyorum sezeryan olursa da zaten eşimde yanımda olcak bana belki bir nebze moral cesaret verir🤦♀️😊
EsZe Dilekulgtt ben de izlediklerimde doğum gerçekleştiği an ağladım hep 😂 sezeryan hariç 😂 ama kimse dizilerdeki gibi bağırmıyo
Kader5516 Dilekulgtt aynen yaklaştıkça heyecan korku hepsi bir arada oluyor ben bayramdan sonra kardiyoloji ye gidicem kalp kapağımda kaçak var eğer o sezeryan yapmalısın derse artık gününü netleştirir o güne hazırlarım kendimi psikolojikmen diye düşünüyorum 😊