Cnsumut Dilekulgtt tamam öyle birşey olursa hepimiz aynı şeyi söyleyelim ki tepki alsınlar ☺️ Kaçıncı haftadasın sen ☺️
Dilekulgtt Cnsumut 21. Hafta. Benim dopplerde gerileme cikti bobreklerin capi farkli cikti yeliz hocaya gostermem lazim stresteyim ☹
Cnsumut Dilekulgtt şimdi herseyimin tedavisi var canım stres yapma hiç düzelir çekinme göster bakalım haber ver banada.benimde çeltik var sol tarafta o da erken doğum mu ne yapıyordu galiba hiç takmıyorum bile ☺️ Allahtan gelen hersey🙏
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Valla ben o kadar veremem diye Kocaeli üniversitesi eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım özel muayeneye 122 tl verdim o kadar 😊 perinatoloji bölümünde yaptılar. 8 Nisan da tekrar gidicem bu defa ücret almayacaklar.
YadeOmer Saynur hoca benim de açlık tokluk şekerime baktı şeker yüklemesine gerek yok dedi,risk görürse yapıyormuş
Yeyy Kizlar oda susleme meselesi yine konusulmus.. 3 hfta once kontrole gttgmde odalari gezdm ve oda gezdiren gorevliye sordm kendiniz susleyebilirsiniz dedi ve masraf edip emek verip birsuru sey hazirladm. Kesinlikle kavga çıkarırım boyle bi somuruculuk görmedim ben. Hasta sayıları arttıkça samimiyetlerini kaybetmeye başladı bu hastane. Doguma doktorumu çağırma meselesini de sordm biz aralikta fiyat sabitledik ozaman söylemediniz dedik bizi hic konustrmadi bile o hasta haklarındaki cok konuşan kadin. O parayı doktora veriyoruz onların emeği sonucta uyanıp geliyolar fln diye vicdan yaptırmaya çalıştı. Dr.lar hastane aliyo diyo hasta haklarındaki kadin dr aliyo diyo. Sağ-salim doğursaydık iliğimizi sömürdüler resmen artik karşıdaki emreyle aynı olmaya başladılar!