Cnsumut Dilekulgtt görüştüm canım bugün gittim.birşey demedi gösterdim.ben kan tahlili falan da yaptırmıştım sağlık ocağında.troidler yanlış çıkıyor orda dedi tekrar trodilerime baktı o kadar
Cnsumut Ayrıntılı ultrason 600 dü ben geçen ay yaprdım muayene ücretliyle birlikte o rakam. 10 gün içinde yaptırırsan 460.muayene almıyorlar 10 gün içinde çünkü.kontrol olarak giriş yapıyorlar
Dilekulgtt Cnsumut ben gecen ay sordgumda 450 tl soyledi bana zam gelmis o yuzden 600 dedi muayne yok icinde
Cnsumut Dilekulgtt muayene hariç ? 🥴 kafayı yediler iyice.şeyi biliyor musunuz oda süslemesini biz yapamıyormuşız galiba.tepki gösterin hastaneye o zmaan indirim yapıyorlar dışarda yaptırıcam pahalı falan diyin
Dilekulgtt Cnsumut yani bilmiyorum sacmaliyolar artik ben anlamiyorum. Gecen bi arkadasta sormus kendiniz yapabiliyosunuz filan demisler
Dilekulgtt Cnsumut ben dedimki bana 450 tl dediler dedim o zaman 450 lira aldilar 600 lira vermedim ben
Cnsumut Dilekulgtt iyi yapmışsın kopardıklarını kar zannediyorlar yönetimi daha oturmamış.hastanesi doktorları çalışanları iyi ama
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Valla ben o kadar veremem diye Kocaeli üniversitesi eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım özel muayeneye 122 tl verdim o kadar 😊 perinatoloji bölümünde yaptılar. 8 Nisan da tekrar gidicem bu defa ücret almayacaklar.
Cnsumut Ya Yeliz hoca olmasa çoktan değiştirmiştim de işte Yeliz Hocayı bırakamıyorum.iyice abarttılar ocak ayından beri zam yapıp duruyorlar sırf inadına devlette yaptırıyorum o yüzden testlerin bazılarını
Dilekulgtt Cnsumut ya artik yarilamisken doktor degistirmekte olmaz ama hem memnunsan bende o yuzden istemiyorum bilmiyorum hastane cok koparmaya calisyor
Cnsumut Dilekulgtt memnunum da bizim gibi değiştiremeyen insanlardan kazanıyorlar işte ☺️ İnşallah son dakika doğum ücretlerini artırmazlar şuanda o gelmiyor değil aklıma.mecbur vericez yani başka hastane kabul etmiyor son dakika.bunu da biliyorlar
Cnsumut Dilekulgtt tamam öyle birşey olursa hepimiz aynı şeyi söyleyelim ki tepki alsınlar ☺️ Kaçıncı haftadasın sen ☺️