Yeyy EsmaK hadi bakalm ilk dogum tecrübesini ben yazcm insallah sizin de sorularınıza cevap olur 🤗 normal istiyorum insallah bakalim yeliz hoca da normali destekleyen bi doktor
SemaEfeEymen Kızlar bugün 38 haftalık olduk ☺️ Salı günü gidicem Saynur Hanıma bakalım ne durumdayız heyecan arttı iyice bana dua edin lütfen normal doğum yapıcam inşallah 🙏
Yeyy SemaEfeEymen aaa haftası benden ileri sen varmışsın rabbim yardimcin olsun saglikla al kucagina insallah canim
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Sorma bana da çok değişik ve heyecanlı 😊 2 düşükten sonra hele çok kıymetli her anım 😊daha önce o hiç duyamadığım kalp atışı yok mu benim için en güzel melodi❤️
Cnsumut Ne gibi hazırlık ☺️ Bebek arabası yatak vs öyle şeyleri aldık indirimdeydi.alışveriş yapıyorum beğendiğim şeyler olduğunda alıyorum.ama 3 6 da alıyorum.yaza denk geliyo ya tam bilemiyorum ne alsam uzun kollu mu alsam ince.yoksa kısa kol mu.sen aldın mı hiç Birseyler
EsmaK Cnsumut oo sen almışsın:) ben bi kaç tane tulum aldım daha sadece erken diyorlar bişey alma diyorlar bilemiyorum ☺️ Vallahi bizim işimizde zor https://youtu.be/hQUseejGlwo bu şarkıyı tüm annelere armağan ediyorum😂😂😂
Cnsumut EsmaK neden alma diyorlar ki al indirimde olduğu zaman ben pahalı olan şeyleri ilk önce aldım.uygun fiyata denk geliyo alıyorum çok lazım olıyo kıyafet benim ilk ama yiğenimden tecrübeliyim ☺️
Cnsumut EsmaK olsun sen boşver milleti ben Yeliz hocaya söylüyorum sohbet arasında herkes Herşeyi der diyo takmamak lazım diyo ☺️ Yeliz hoca vitamin,Demir,balık yağı verdi mi sanada