Dilekulgtt EsmaK yaaa elini agzina atarken yakaladik ultrasonda cok tuaf oldum yaa ilk defa gordum oyle 😊
Yeyy Dilekulgtt o minnos seyler varya büyüdükçe kaburgana tekme yiyosun uykuda yerinden sicratiyo inanamazsınız nasil güçlüler masallah 💗
Yeyy EsmaK benim de kiz insallah Feyza olacak ismi.. buarada haftası en ileri olan ben miyim kizlar var mi 36dan ileri olan
EsmaK Yeyy ne güzell Bir prenses daha☺️ En ileri haftadaki sensin sanırım canım benim 24 haftalık bebeğim :)
Dilekulgtt Yeyy yaaaa varliklari yeter Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip eylesin bu mubarek gunde 🙏
Kalem500 Benimde kızım olacak inşallah 22+6 hafta olduk ismi meva olacak ☺️❤️❤️Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza adatıp anneleri ☺️☺️
Yeyy Dilekulgtt amin insallah canim saglikla gelsinler insallah.. benim de ilk canm tadını çıkararak yasadm hamileliği cok sukur cok sorunlu da geçmedi son aydayz artik insallah sorunsuz biter sizlerin de insallah..
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Sorma bana da çok değişik ve heyecanlı 😊 2 düşükten sonra hele çok kıymetli her anım 😊daha önce o hiç duyamadığım kalp atışı yok mu benim için en güzel melodi❤️
Cnsumut Dilekulgtt yaaa inatçi olacak dedi 🤣 artık hadi koçum hadi oğlum demeye başladı adamın kolu uyuştu 😂
Dogaaa Cnsumut merhaba detaylı ultrason için direk Ünal beye mi randevu aldınız? Yoksa Yeliz hanım mı yönlendirdi. Benim de ay başında detaylı ultrasonum var nasipse Yeliz hocaya randevu aldım yine
Yeyy EsmaK hadi bakalm ilk dogum tecrübesini ben yazcm insallah sizin de sorularınıza cevap olur 🤗 normal istiyorum insallah bakalim yeliz hoca da normali destekleyen bi doktor