Cnsumut Gayet normal çıktı şeker yüklemesine gerek yok mesela yaptırmıcam içim rahat etti en azından var mı yok mu düşünüyordum
Dilekulgtt Cnsumut siz saglik ocaginda ilk aclik tokluga baktirdiniz dimi sonucu gosterdinizmi peki doktora
Cnsumut Dilekulgtt ben açlık tokluğa baktırdım Yeliz hoca geldiğinde sonuçları göstericem kan tahlili falan da yaptırdım o geldiğinde günüm geçiyo o yüzden yaptırdım
Dilekulgtt EsmaK bana niye demedi acaba 😂 ya cok sey konustu ama iste hatirlamiyorum bende ama soylemedi cunku esimde vardi oda bilirdi
Ruzgar_1405 Cnsumut Hindistan'a gitmiş Yeliz hanım 😊 bakalım ben de 30 Mart da gidicem kontrole. 18 ine de devlete aldım ona giderim.
Dilekulgtt Ruzgar_1405 bende sali gunu detayli ultrasona giricem unal beye yeliz hoca ozaman burdayim dedi
EsmaK Dilekulgtt detaylı ultrason da da kilo söylemişti Ünal bey bi hafta sonra 400 gramdı:) söylemezse de sorarsın canım :)
Kalem500 EsmaK ünal beyi nasıl buldunuz başka bir doktora takip oluyorsunuz sonuçta ☺️ Kıyasladığınızda nasıl birisi sizce ?
Cnsumut Kalem500 Ünal bey mükemmel bir hoca bence hem kibar hem de işini çok iyi yapıyor yarım yapmıyor eksiksiz yapıyo detaylı ultrasonda bana 2 saat boyunca baktı dönmediği için ☺️
EsmaK Kalem500 gayet güzel yaptı detaylı ultrasonu gerçekten kibar ve anlayışlı bir hoca . Ama bana Yeliz hoca daha yakın geliyor alışmışım ondan olabilir :))
Cnsumut EsmaK bende Yeliz hocanın hastasıyım ☺️ Tabi ki Yeliz hoca başka ama ondan sonra gideceğim tek doktor Ünal bey ☺️ Yeliz hoca benim ilk gözağrımm☺️