Yeyy Cnsumut yeliz hoca izne mi ayrılmış?? Ay iyi bari bu demek oluyo ki yakın zamanda tekrar izne ayrılmaz insallah bizim doğumda iznine denk gelme ihtimali yok :)
Ruzgar_1405 Cnsumut Hindistan'a gitmiş Yeliz hanım 😊 bakalım ben de 30 Mart da gidicem kontrole. 18 ine de devlete aldım ona giderim.
Cnsumut Benimde şeker yükleme geçti Yeliz hoca yoğundu.ben yaptırıcam zaten gerek görmediği şeyleri istemiyor.en azından baktırın değerlere.yükelme yaptırmazsınız ben öyle yapıcam 14 ünde yaptırıyprım inşallah
Cnsumut EsmaK hocanında dediği gibi hamilelikle gizli şeker çıkabiliyormuş.önemsiz diyo çoğu kişi ama önemli bence
Cnsumut Cnsumut https://www.bebek.com/gebelik-sekeri-hakkinda-merak-ettiginiz-her-sey/ Bak okuyabilirsin buradan ☺️
Dilekulgtt Cnsumut tamam mesela direk yukleme yerine aclik tokluk olcsunler gerek gorurse yuklme yapsinlar bnce
EsmaK Cnsumut biliyorum araştırdım baya bu konu ile ilgili makaleler okudum doktorum ile de görüşeyim de yaptırırım büyük ihtimalle
Cnsumut Sağlık Ocağı yapıyor testleri bilginiz olsun.sağlık ocağında yaptırıp da gösterebilirsiniz ☺️